traži određene kvalitete

BEZ SUPRUGA JE OSTALA NAKON 35 GODINA LJUBAVI: Neda Arnerić otkrila da bi mogao da je OSVOJI samo OVAKAV MUŠKARAC!

3

Glumica smatra da je vrednih i pravih muškaraca sve manje, ali otkrila je kakve kvalitete bi morao da ima onaj koji želi da je osvoji.

Neda Arnerić
Neda Arnerićfoto: Dragana Udovičić

Glumica Neda Arnerić ne krije da joj smeta što više nema gde da upozna prave muškarce i kavaljere, pa njeno društvo uglavnom čine priljateljice.

 

- Vodim uglavnom ženske priče jer sam stalno okružena drugaricama. Izgleda da ćemo morati da raspišemo konkurs za muškarcima - šaljivo kaže Neda i dodaje:

 

- Nešto je manjak onih vrednih i pravih muškaraca, ne znam zašto je tako, ali znam samo da imam veći broj prijateljica koje su kvalitetne nego muških prijatelja.

 

 

Nedin suprug, doktor Milorad Mešterović, preminuo je sredinom decembra prošle godine, nakon što je izgubio bitku s dugom i teškom bolešću. Neda i Milorad bili su zajedno čak 35 godina, a glumica je često isticala da je on bio njena najveća ljubav. Upravo zato, Neda tvrdi da bi sada mogao da je osvoji samo muškarac koji ima određene kvalitete.

 

- Treba da voli pozorište, da voli knjige i da je malo jači od mene, to jest da je moćniji. Da me vodi kroz život, kao što je bio moj Mile - iskrena je glumica koja otkriva da je protekli period provela odmarajući se uz najbitnijeg muškarca u njenom životu.

 

- Dobro sam, hvala Bogu, što se iz priloženog može videti. Bila sam na divnim godišnjim odmorima sa svojim bratom i bilo mi je prelepo. Eto, to je jedan pravi muškarac.

 

Kada smo napomenuli Nedi da je Kevin Spejsi ovih dana boravio u Beogradu, bila je iznenađena zbog njegove posete, ali je dodala da on nije njen tip muškarca.

 

- Meni se sviđaju holivudske face poput Šona Pena ili Al Paćina. Vidite, ne volim karakteristične muškarce, ovi su i mali i kljakavi, ali mi se dopadaju - šaljivo kaže glumica.

 

 

makonda-tracker