posledice

ŠTA ĆE MI VEĆA KAZNA KAD SAM SEBE UNAKAZIO ZA CEO ŽIVOT? Darko Lazić najiskrenije do sad priznao šta ga NAJVIŠE boli

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

kuš bre govedo

11-10-2019 20:23h
Laziću, ne se*i već plati kaznu za sve one silne prekršaje. To što si sebe unakazio je tvoj problem alh dug prema društvu se ne prašta. Čemu onda zakoni, propisi, kazne i sl? Ili si umislio da ti je Željko Mitrović tata?

Лола

11-10-2019 21:24h
@kuš bre govedo
Наравно , свако треба да плати своју бахатост . Ко си ти да ти буде опроштено . . . научник , доктор . . . обичан сељачић који се дочепао живота за који није знао да постоји ! Ваљај се ти и даље по брестачком блату . Ту си, свој на своме !

Rasko

11-10-2019 20:58h
Ma ti si bre govedo ,izvini sto ti kazem to ,mislim ti lepo,,bog ti dao sve i ,,glas ,,i lepo pevas a ti sve us*a i sebe i zivot i porodicu .opameti se covece zivi zivot i uzivaj u ovom lepom zivotu .

Rus

11-10-2019 23:17h
Tako mlad a tako sj..an sreca tvoja je sto nisi naleteo na neki mladi bracni par sa decom da ih pocistis sa puta a takve kao ti netreba zaliti

Atila

12-10-2019 02:58h
Cuti dobro si ti i proso sobzirom kolikom si brzinom vozio jedva da bi te i sajdzija pokupio i sastavio

Bane

12-10-2019 08:58h
Unakazio je on sam sebe dotadašnjim načinom života a udes je samo logičan sled takvog života, mislim, samo uporediti njegove slike iz 2009 kada je osvojio prvo mesto u Zvezdana Granda i ove sada, šta je uradio od sebe i svog tela. Ja sam sa 17 i sa 35 nosio iste farmerice a on se za deset godina udvostručio.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: