bez dugih prepoznatljivih uvojaka

OSTAĆETE ZABEZEKNUTI PROMENOM: Lepa Šeherezada iz serije 1001 noć danas je NEPREPOZNATLJIVA (FOTO)

3

Berguzar Korel, koja je u srećnom brakom s kolegom Halitom Ergečom, nedavno je, nakon perioda skrivanja, potvrdila glasine koje su kolale Istanbulom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pre trinaest godina, lepa Berguzar Korel i njen kolega Halit Ergeč započeli su svoju ljubavnu priču na setu serije 1001 noć, u kojoj su igrali zaljubljeni par.

 

Više od decenije kasnije, oni su jedan od najskladnijih slavnih parova i ponosni su roditelji dečaka po imenu Ali, a nedavno su se pojavile glasine da je Korelova ponovo u drugom stanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on


Ona i Halit najpre su ignorisali tračeve i pitanja novinara, ali pošto više nisu mogli da izbegavaju javnost, glumci su priznali da će ponovo postati roditelji.


Ne mogu da vam opišem kakvu nam je sreću donela ova vest, trudnoća je blagoslov, a ja se upravo tako osećam — istakla je Berguzar.

 

 

To, međutim, nije jedino što se promenilo u životu lepe glumice. Ona je, naime, odlučila da drastično promeni imidž! Lepa Turkinja skratila je svoju dugu kosu, inače njen zaštitni znak, a nedavno je na društvenoj mreži Instagram podelila selfi koji je prikazuje u pomalo hipi izdanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on


Da li vam se dopada kako sada izgleda?

 

 

 

makonda-tracker