svi su bili zbunjeni

SRPSKA PEVAČICA BLOKIRALA ULICU U TURSKOJ: Mia Borisavljević šokirala Antaliju

1

Jedna od najlepših srpskih pevačica napravila je pre nekoliko pometnju na ulicama Turske.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Naime, usred sezone, Mia Borisavljević je odlučila da snimi spot za jednu pesmu upravo u prelepoj Antaliji, u trenutku kad je grad bio prepun turista.

Mia je dugo razmišljala gde bi mogla da ode krajem leta da snimi spot i odlučila je da sa čitavom ekipom ode u Tursku. Tu su bili njeni brojni prijatelji, ali i frizer, šminker, stilista. Ekipa se tamo maksimalno opustila, a budući da je trebalo da snime spot, u jednom trenutku su zakrčili glavu ulicu u Antaliji — ispričao je za Alo izvor blizak pevačici.


Mia i njen tim su, naravno, pribavili sve potrebne dozvole, pa osim zbunjenosti turista i lokalnog stanovništva nije bilo većih problema.

Iako su imali sve dozvole koje su im potrebne, Antalija je tokom čitavog leta apsolutno puna turista, ali i lokalnog stanovništa. To je predstavljalo problem, jer je dodatno i zakrčena saobraćajem. Kako je Mia sa ekipom zatvorila ulicu, tako ljudi nisu znali šta se dešava, već su prilazili da provere o čemu je reč — ističe izvor.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić


I sama pevačica potvrdila da je da se u Turskoj dogodila nesvakidašnja scena.


Istina je da smo imali interesantnu situaciju. Ipak, drago mi je da je sve prošlo u najboljem redu, najpre jer smo imali sve potrebne dozvole — kaže ona.

makonda-tracker