Sahrana Darka Radovanovića u utorak u Sremskoj Mitrovici

8
Pevač koji je sinoć tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći kod Ostružničkog mosta u Beogadu, biće sahranjen u Sremskoj Mitrovici, gde je i živeo
Foto: Vladimir Šporčić
Foto: Vladimir Šporčić

Sahrana Darka Radovanovića biće održana u utorak u 14 časova na groblju u Sremskoj Mitrovici, a u 10 časova istog dana u Skupštini Opštine Sremska Mitrovica biće održana komemorativna sednica.

Pevač je nastradao 11. juna oko 20 časova u saobraćajnoj nesreći na novom obrenovačkom putu, u blizini Ostružničkog mosta kod Beograda u sudaru kamiona i automobila marke mercedes.

U udesu u kom je Darko Radovanović poginuo život je izgubio i njegov menadžer Aleksandar Milošević, dok je Đorđe Rančić smešten u Urgentni centar sa teškim povredama.

Radovanovićev mercedes, kojim je upravljao Milošević podleteo je pod šleper nakon sudara sa drugim automobilom marke mercedes. Pevač i njegov menadžer poginuli su na licu mesta.

Tridesetpetogodišnji pevač trebalo je da u četvrtak nastupi na koncertu za maturante u Sremskoj Mitrovici, gde je živeo sa suprugom Majom i ćerkom Larom koja je danas napunila četiri godine.

makonda-tracker