Severina glumi sa Šerbedžijom?

0
Hrvatskoj pevačici Severini ponuđena je uloga u srpskom filmu Business, Baby u kome će igrati i Rade Šerbedžija i mnogi poznati srpski i hrvatski glumci
Foto: Marko Grubišić
Foto: Marko Grubišić

Business, Baby će režirati beogradski režiser Slobodan Pešić, koji živi u Njujorku, a producent je Miloš Paramentić. Severina treba da tumači lik mlade poslovne žene koja traži potencijalnog oca svom budućem detetu.

Pevačicin menadžer kaže da pregovori oko Severininog angažmana još nisu konkretizovani, kao i da ona trenutno radi na novom albumu koji će biti objavljen na jesen. Prvi singl objaviće 18. juna.

Film će biti koprodukcija, a u igri je nekoliko produkcijskih kuća iz Zagreba, Slovenije, Bosne i Hercegovine. Autori i producenti će imati visoke zahteve: dobar kvalitet filma, uspeh na festivalima, a planiraju da se posle Evrope probiju i u američke bioskope.

Pored Severine, u filmu bi trebalo da glume i: Rade Šerbedžija, Frano Lasić, Radivoje Bukvić, Sebastijan Kavaca, Jasna Žalica, Vesna Trivalić, Dragan Mićanović, Nenad Jezdić i Marinko Madžgalj.

makonda-tracker