bez dlake na jeziku

"MALTENE SAM SREĆNA ŠTO NEMAM DETE": Neda Arnerić se osvrnula na temu o kojoj ranije nije govorila

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

maltene glupa

07-10-2019 13:08h
Šta znači "maltene srećan"???? Il' si srećan ili nisi!

eeeeh

07-10-2019 17:07h
@maltene glupa
Znaci da je srecna, ali u primitivnoj Srbiji gde ce zbog takve izjave da te osudjuju kad si zensko - kaze "maltene"! Ja sam srecna, bez "maltene"!

Pandora

08-10-2019 13:30h
@eeeeh
Nece vas niko osuditi, ni tebe ni nju, neki ljudi jednostavno nisu za decu jer je odgajanje dece veoma tezak posao i nije za svakog. Imajuci u vidu da je Neda par puta pokusala samoubistvo, mislim da je napravila pravi izbor. Svako zivi svoj zivot kako hoce ali istina je da individualna sreca ne zavisi od toga da li je neko roditelj ili nije, ako to niste shvatili do sada, shvaticete u buducnosti.

Miki

07-10-2019 18:11h
Sličnog sam mišljenja kao i Neda. Ako želite dobro svojoj deci nemoj te ih stvarati. Ne stvarajte nove mučenike, zar ne vidite da je svakim danom život sve gori, teži i nepodnošljiviji ne samo u ovoj našoj jadnoj državi već u celom svetu.

Komandant 1001

07-10-2019 21:24h
Ma kako izgledala još uvek si mi lepa kao onda sa kupališta na Bledu davne 1973
Mamila si poglede.....a ja krišom tvoj pogled....i ode život svaki na svoju stranu.
lepa moja dalmatinko još kradem pogled a ti me ne vidiš.

Rasa

07-10-2019 22:32h
Uz duzno postovanje,bez dece ste i zato maltene srecni jer sa decom ste 100posto srecni....

Visnja

11-10-2019 23:13h
Nedo nazalost potpuno si u pravu,danasnja deca nemaju osecaj mozes im pruziti sve dzaba imaju ponasanje kao roboti sta se to desava neznamo ali nije dobro

Becar

12-10-2019 03:02h
Nedo kazu da zena kad rodi nije vise ista kazu kolika je u curice zna se ta moglo bi se okupati prase znamno na sta se misli hahahaha
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: