Zdravko Čolić kod Ivana Ivanovića otpevao pesme svojih uzora iz mladosti

3
Punih 15 godina idol mnogih generacija Zdravko Čolić nije gostovao na domaćim televizijama, a tradiciju će prekinuti baš na Prvoj, kod Ivana Ivanovića

Tako je popularni voditelj Ivan Ivanović za samo dva dana bio domaćin dvojici hitmejkera koji u isto vreme pune hale i stadione na svojim turnejama. Gledaoci ove talk-show emisije videće legendarnog Čolu u sasvim novom svetlu: kako svira gitaru i peva hitove svojih uzora.

Izbor je pao na pesmu Lady Madona od Bitlsa i Debora Vilsona Piketa, u italijanskoj verziji. To je, naime, prva pesma koju je Zdravko otpevao s bendom i s kojom se proslavio među devojkama u Sarajevu.

Videćemo i Čolu kao tatu, budući da je na Prvu došao u društvu starije ćerkice Une, koju je predstavio kao svog anđela. Sa Ivanovićem će se podsetiti svog detinjstva, muzičkih početaka, a biće reči i o predstojećem koncertu na Ušću 25. juna. Za sajt prva.rs pre emisije rekao je da prave pripreme za spektakl na Ušću još nisu počele, ali da će uskoro sa svojom ekipom otići na Palić gde će se izolovati do koncerta.

- Ne pripremam se posebno ni što se tiče ishrane ni treninga, ali bih svakako voleo da imam više vremena za rekreaciju, jer u poslednje vreme baš i ne stižem da vežbam. Ali me neka latentna kondicija pokreće – otrkio je Čola.

Kao ni mnogi pre njega, ni Čola od Ivana neće otići bez poklona. Specijalan sat s posvetom bio je Ivanovićev izbor za ovog specijalnog gosta, koji je posle snimanja emisije imao sasvim dovoljno vremena za sve fanove u publici koji su hteli fotografiju i zagrljaj za uspomenu.

Čola kakvog do sada niste videli, u petak desetog juna od 21:05 u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem!

makonda-tracker