bez dlake na jeziku

IVANA DUDIĆ O NEPRIJATNIM KOMENTARIMA O TOME KAKO JE POČELA KARIJERU: To pričaju besposlene i sujetne koleginice

0

S velikom slavom neretko idu i tračevi, a lepa glumica već je to osetila na svojoj koži.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Ivana Dudić privukla je ogromnu pažnju javnosti kao vrela policajka iz Ubica mog oca, a nije prošlo puno dok nije zabola glavnu ulogu u Crvenom mesecu. U jednom razgovoru, progovorila je o tome što je smatraju hladnom i arogantnom, a takođe i te kako je svesna da postoji priča da je, što se kaže, dotakla zvezde preko kreveta, piše Kurir.


- Da, susretala sam se s takvim pričama i predrasudama, ali koleginice koje to pričaju jesu besposlene i sujetne. Kada sam bila na drugoj godini Akademije, komšinica koja je živela sprat iznad mene, a koja me zna od rođenja, pitala me je kako sam uspela da upišem fakultet i ko mi je bio veza. Ljudi uglavnom imaju predrasude i ne veruju da neko isključivo svojim radom i zalaganjem može doći do uspeha - izjavila je Ivana.

 

Novinare Kurira zanimalo je je li čula da se o njoj govori kao o arogantnoj, hladnoj i nepristupačnoj.

 

- Da, čula sam i te priče su tačne. Zaista jesam i prepotentna i hladna prema ljudima koji mi na takav način priđu - naglašava glumica.

 

Ona je istakla da je snima i po 12 sati dnevno, zbog čega njen privatan život trpi.

 

- Nemam momka. Da bih ga imala, on bi morao da me zna pre ovog projekta da bi mogao da razume zašto me nema, zašto sam po 12 sati na snimanju i zašto se ne javljam na telefon. Roditelje koje obožavam i koji su moja oaza mira, ne viđam uopšte, ali mi se još na Akademiji pripremamo za to i moramo biti spremni na tu žrtvu - iskrena je ona.

makonda-tracker