emotivna ispovest

NA DIJANINOM LICU NIKO NIJE MOGAO DA VIDI DA JE LOŠE, JA SAM TO OSEĆAO: Stefan Karić kroz suze progovorio o potresnim detaljima veze sa pokojnom manekenkom

0

Učesnik nove sezone rijalitija Zadruga, Stefan Karić, otkrio je pred milionima gledalaca pojedine detalje emotivne veze s bivšom devojkom Dijanom Milojković, koja je preminula pred sam njegov ulazak u ,,Zadrugu 3".

foto: instagram
foto: instagram

Kako je naveo u emotivnom razgovoru sa "Drvetom mudrosti", nakon što je saznao da Dijana bije bitku najgorom bolešću, odlučio je da se zajedno ošišaju, kako bi joj u potpunosti pružio podršku. Stefan se tokom ovog razgovora prisetio pojedinih detalja njihove veze tokom koje su se suočavali sa izuzetno teškim trenucima.

 

- Bila je uvek nasmejana, doterana, počela je međutim kosa da joj opada i zato smo se zajedno ošišali. Malo je tu bila poljuljana jer, normalno, kad se vidiš u ogledalu... Nije joj bilo svejedno, dok nije napravila tu periku. Bilo je tada kada joj je bilo baš dobro, a onda i kada joj je bilo baš loše. Niko nije mogao da vidi na njenom licu da joj nije bilo dobro. Ja sam to osećao! Duga je priča, ne želim da te davim, to je neki deo naše te cele ljubavne veze. Išli smo i pokušavali na sve načine, verovali smo u sve. Šta god da nam neko kaže, mi smo probali, ali ona na kraju nije uspela - pričao je Stefan kroz gorke suze.

 

 

- Bila je najlepša koju sam poznavao do sada i mnogo sam je voleo. To se sve desilo spontano. Upoznali smo se tako što sam ja bio sa jednim drugom i restoranu, ona je tu ušla sa drugaricom i spazio sam je odmah i prokomentarisao sam da je mnogo lepa i kao da nije sa ove planete. Nismo se tad odmah upoznali, ali mislio sam da je devojka zauzeta 100 odsto. Izašla mi je posle mesec dana na Instagramu neka slika volana i nokte je stavila, ali u suštini sam prokomentarisao da je seljančura i morao sam da joj prokomentarišem. Ona se nasmejala na moj komentar i tako smo ušli u konverzaciju, pa me je pitala da li se mi znamo i ispostavi se da je to ta devojka. Počeli smo da se dopisujemo baš, ona nije iz Beograda, već iz Ćuprije. Bio je rođendan mom drugu, posle smo otišli do Ćuprije, da nađem gde živi, da joj odnesem cveće. Vozili smo se gradom, direktno sam naleteo na njenu kuću, preskočio sam ogradu i ostavio sam joj cveće i ujutru sam joj poslao samo poruku. Sledeći put je došla 22. oktobra u Beograd i tad smo se zvanično upoznali i otišli na koncert Dina Merlina, pa smo se na koncertu i smuvali. Mi smo pričali i onda mi je ispričala da je bila na zračenju i onda sam shvatio da je bila bolesna od karcinoma. Samo mi je bilo bitno da nije to, znate na šta mislim. Ostalo sam joj rekao da ćemo sve lako zajedno proći. Ona je odmah počela da živi kod mene, kao da se znamo ne znam ni ja koliko dugo. Nismo verovali da će se ovo desiti. Počeli smo da živimo zajedno, tad joj je bilo bolje, mislila je da se izlečila, imala je neki pregled na skeneru, bilo je posle mesec dana naše veze. Tad je saznala da ima metastazu na limfnim žlezdama. I opet smo razmišljali pozitivno, tu su bili naravno i njena porodica, koja je stvarno za svaku pohvalu, to su ljudi koje ja ne mogu da opišem - ispričao je Karić.

 

 

makonda-tracker