Katarina Šišmanović: Bila bih zahvalna na razvodu

0
Voditeljka Katarina Šišmanović šest meseci nakon podnošenja zahteva za razvod i dalje je u braku jer se njen još zakoniti suprug Dejan Kitić nije pojavio na dva ročišta iako je nedavno bio u Beogradu
foto: Andreja Damnjanović, Vladimir Šporčić, Story press
foto: Andreja Damnjanović, Vladimir Šporčić, Story press

Uprkos tome što je još početkom godine atraktivna voditeljka emisije Sve za ljubav, Katarina Šišmanović (27), svom suprugu, slovenačkom biznismenu Dejanu Kitiću (35) saopštila kako želi razvod, njih dvoje su i četiri meseca kasnije u zakonitom braku. Naime, suprug lepe brinete sa kojim se venčala u avgustu 2009. godine u Dominikanskoj Republici, a potom i u crkvi Ružica na Kalemegdanu, niti se javlja, niti dolazi da potpiše brakorazvodne papire uprkos tome što je u skorijem periodu boravio u srpskoj prestonici na otvaranju splava Bolivud u društvu aktuelne mis Srbije Milice Jelić.

- Dejanov privatni život više me ne zanima. Želim mu sve najbolje i drago mi je ako je našao novu devojku. Ne znam šta se sa njim dešava u poslednje vreme i baš lepo što ste me obavestili da je bio u Beogradu - kaže Šišmanovićeva koja je potvrdila da je šest meseci nakon odluke o prestanku braka i dalje - udata.

- Nisam sudski razvedena i bila bih zahvalna Dejanu ako bi došao da potpiše razvod. Možda je ovo prilika da to čuje, odnosno vidi, pošto već mesecima nismo u kontaktu - kroz osmeh će lepa voditeljka i navodi da joj nisu jasni razlozi zbog kojih je i dalje formalno gospođa Kitić, a Dejan neće da ih oboje oslobodi bračnih okova. 

Otkako je još u januaru podnela zahtev za razvod braka kada joj je bivši suprug sugerisao da sama reši papirologiju jer je ona inicirala kraj braka, Katarinin advokat je Dejanu kao stranom državljaninu tužbu slao DHL-om u Ljubljanu. Oba puta dokumenta su vraćana nepotpisana, a on se nije pojavio na dva ročišta održana u februaru i maju.   

- Zaista ne znam zašto Dejan neće da se razvede. Iskreno, volela bih da što pre i zvanično povratim svoju slobodu - kaže Šišmanovićeva koja je, osim što vodi Sve za ljubav, poslednjih nedelja okupirana i voditeljskom ulogom u šou-programu Veliki brat na TV Pink te stoga nema ni mnogo vremena da se opterećuje birokratskim stegama koje su joj nametnute.

Mada je njena emotivna bajka neslavno okončana jer je, kako je pre dva meseca u intervjuu za Story rekla, neprekidno bila sama iako je njena vizija života udvoje podrazumevala potpuno suprotno - zajedničku svakodnevicu. Ipak uprkos tome što se brak u koji je zgodna brineta uplovila pre dve godine s verom da će uspeti da prebrodi prepreke razdvojenosti i života na relaciji Beograd - Ljubljana ispostavio kao potpuni promašaj, Katarina i dalje iskreno veruje u ljubav.

- Neću se braniti od ljubavi ako se desi, niti ću bežati od nje... Jedino što sad mislim jeste da više neću stavljati potpis na venčani list jer on stvarno ništa ne garantuje - zaključila je Katarina u nedavnom razgovoru za Story sa odstupnicom da ipak nikada ne treba reći - nikad.

Nikola Rumenić

makonda-tracker