da li biste voleli da čujete i tu verziju?

"NE KAJEM SE, NISAM SUJETNA": Pesmu koja je pripala Luni Đogani trebalo je da snimi OVA pevačica, a onda se preko noći sve promenilo

1

Pobednica rijalitija Zadruga nedavno je postala pevačica, a njena prva pesma privukla je mnogo pažnje.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Katarina Živković nije htela da otpeva pesmu Deveti krug, pa ju je prodala Luni Đogani. Folk pevačica je još davno kupila numeru s kojom blogerka danas nastupa, ali joj nešto nije legla.

 

Pesma je dugo stajala u fioci, a Kaća se pre nekoliko meseci setila mlađe koleginice i rešila da joj pomogne na početku karijere.

 

- Katarina je pre nekoliko godina kupila više pesama istovremeno, a među njima se našla i Deveti krug, koju je platila 3.000 evra. Međutim, u tom trenutku bile su joj interesantnije neke druge numere, tako da ovu nikada nije ni snimila. Činilo joj se da ta pesma nije za nju i verovala je da će je neko drugi bolje izneti - priča izvor blizak Živkovićevoj.

 

Katarina je objasnila kako je došlo do toga da njena pesma završi kod Lune.

 

foto: Nemanja Nikolić

- Nas dve imamo zajedničkog frizera. Dok je ona bila u rijalitiju, čula sam da želi da postane pevačica, pa sam tom našem prijatelju rekla da bi joj pesma Deveti krug bila pun pogodak. On joj je pustio snimak, Luna se oduševila i pristala da je snimi - kaže folkerka.

 

Ona nije htela da priča o novcu, ali je naglasila da nije u minusu zbog Đoganijeve.

 

- Mi pevači samo gledamo da ne budemo na gubitku kada međusobno trampimo pesme. Dakle, koliko sam je ja platila, toliko je i Luna. Odavno sam imala tu numeru kod sebe, ali nije bilo suđeno meni nego Luni da je proslavi - ističe Katarina za Informer.

 

Živkovićevoj je drago što je imala priliku da pomogne nekome s estrade ko je tek na početku.

 

- Nisam sujetna i drago mi je što je Luna napravila veliki uspeh sa tom numerom. Lepo sam procenila da će joj leći. Nas dve smo se nedavno čule i videle ona je veoma zadovoljna i meni je milo zbog toga. Ne kajem se što ja nisam snimila tu pesmu, mislim da sam izabrala one koje su bile bolje za mene - kaže pevačica.

 

 

makonda-tracker