druga prilika

PRE DESET GODINA SU JE ODBILI: Nina Janković otkrila nešto što sigurno niste znali o njoj

0

Jedna od najlepših srpskih glumica trenutno promoviše film i seriju Vojna akademija 5, pa je to bila prilika da se priseti jedne interesantne anegdote.

foto: Stefan Jokić
foto: Stefan Jokić

U bioskope širom Srbije sutra stiže film Vojna akademija 5, a istoimenu seriju ćemo gledati naredne godine.


Naši omiljeni junaci ovog puta prolaze kroz nove izazove, kapetan Danijel Stošić, koga igra Bojan Perić, pokušava da se vrati letenju, a prepreka mu je lepa Danka Obradović, koju tumači Nina Janković.


- Pre 10 godina bila sam na kastingu za seriju Vojna akademija. Nisam dobila ulogu Lele, a sećam se da se taj lik pojavljivao samo u prvoj sezoni. Bila sam tada srećna što su prošli moji klasići Jelisaveta Orašanin, Tamara Dragičević, Ivan Mihailović i kuma Dragana Dabović - kaže Nina za Kurir.


U filmu i seriji pratićemo i ljubavnu priču između majora Danke Obradović i Danijela Stošića, a glumicu pitamo hoće li Bojana odvesti, makar u seriji, pred oltar.

 

 

- Može samo on mene da odvede pred oltar (smeh). Svakako ću mu promeniti život. Bilo mi je lako da se uklopim s njima - objašnjava Nina.


Paralelno s Vojnom akademijom Nina snima i film Realna priča, koji režira njen kolega Gordan Kičić.


- Premijera će biti već u novembru. Gordan je napisao divnu komediju, koju i režira, producira i u njoj igra glavnu ulogu. Uspeo je da napravi i dobar kasting. Imam svašta još da kažem o tom filmu, ali ima vremena - ističe glumica.


Kičić, kaže, nije samo darovit glumac nego i reditelj.


- Gordan zna da kolegi da pravu indikaciju. Radosna sam što mi roditelje igraju i Svetozar Cvetković i Katarina Gojković, koji ponovo nešto rade zajedno nakon Kosovskog boja - ističe glumica.


Nina se pozorištu vraća u svojim ulogama, ali i zamenjuje koleginicu Jelisavetu Orašanin u hit komediji Hotel 88.


- Prvo izvođenje nam je 18. oktobra u Beogradu. Tu su i Ana Karenjina, Hipnoza jedne ljubavi, Upoznaj mog tatu i Teško je reći zbogom - zaključuje Jankovićeva.

makonda-tracker