SVE PO MERI

SA UNUCIMA OSTAJE BUDNA DO DVA UJUTRU: Nada Obrić je puna elana i energije, a na ovaj način provodi vreme u svom DOMU! (FOTO)

0

Obožava sport i emisije, a stan je skrojila baš onako kako je maštala

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Nada Obrić trudi se da ostane pozitivna i nikako ne gubi volju za životom. U svom domu je, kaže, sama svoj majstor. Sve je uredila tačno onako kako je bila i zamislila.

 

foto: Maja Tomas

"Kao mlad majmun sam, sama svoj majstor. Pošto sam se često selila i želela da uredim stan po svom da bi mi bilo lepše, onda sam silom prilika naučila sva majstorisanja. Ne postoje radovi u kući koje ne znam da obavim, sem radova oko struje. Toga se bojim, ali sve drugo znam i onda su majstori u problemu sa mnom. Kad njima kažem ovako treba ili to se radi ovako, par njih mi je reklo da sam veštica", kroz osmeh rekla je harizmatična pevačica i dodala da je ipak majstori slušaju:

 

"Ma poslušaju moj savet jer vide da znam šta hoću. Imam i kuma Čedomira koji mi je dosta pomogao oko uređivanja. On sve što očima vidi ume rukama da stvori. Tako nas dvoje lako osmislimo sve i razumemo se iz prve, pa mi nije bilo teško da napravim sve što zamislim."

 

 

Pored mnogih slika, nagrada i ikona, najveći deo u dnevnoj sobi zauzima veliki televizor, uz koji Nada najčešće voli da provodi slobodno vreme.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker