Tijana Dapčević i Igor Lazić Niggor najavili beogradski City Run

0
Predstojeći prvi gradski Nike City Run imao je svoj uvod u tržnom centru Delta City, a ovaj događaj su najavili i Tijana Dapčević i Igor Lazić

U prijatnoj i sportskoj atmosferi, ovu manifestaciju Beograđanima su predstavili novinari beogradskih redakcija simulirajući trku na Nintendo Wii konzoli. Trčeći u inovativnoj opremi iz Nike Free kolekcije, pridružili su im se i Tijana Dapčević i Igor Lazić - Niggor, koji su se potrudili da svim radoznalim posmatračima dočaraju pravi takmičarski duh i  želju za pobedom koji će krasiti sve prave trkače i zaljubljenike u trčanje zvaničnoj gradskoj trci, koja će se održati 12. juna, na Ušću.

Prva gradska trka sadržaće takmičenja za profesionalne trkače i amatere svih uzrasta na stazi dugoj pet kilometara, dok će za decu biti organizovane dve trke na stazi od 400 metara. Svi zainteresovani mogu da se prijave preko popularne društvene mreže Facebook na stranici Nike Running Srbija, zatim u Nike prodajnim objektima kompanije Delta Sport, kao i na licu mesta najkasnije dva časa uoči početka trke.

Beogradski Nike City Run uvrstiće naš grad među svetske prestonice, gde se ovaj veliki praznik trčanja tradicionalno održava godinama. Kao kompanija koja ulaže u sport i afirmaciju mladih ljudi da se profesionalno bave sportom, Delta Sport, promovišući zdrav način života, ovom trkom želi da ohrabri sve naše građane da počnu redovno da se bave fizičkim aktivnostima i da im trčanje postane deo svakodnevice.

makonda-tracker