Kim Kardašijan: Najglamuroznija preduzetnica godine

0
Na sinoćnoj dodeli britanskih Glamour nagrada, priznanja u više kategorija dodeljena su ličnostima iz javnog života kao što su Kim Kardašijan, Viktorija Bekam, Sara Barton, Džema Arterton, Dani Minog, Rozi Hantington Vitli i Adel

Ceremoniji Žena godine koju svake godine organizuje britanski magazin Glamour zablistale su mnogobrojne žene iz sveta filma, mode, televizije, muzike i mnogih drugih oblasti.

Nagradu za Preduzetnicu godine dobila je starleta Kim Kardašijan koja je došla u društvu glumice Džeme Arterton, dobitnice priznanja Filmska glumica godine. Za Dizajnerku godine proglašena je žena koja je dizajnirala venčanicu princeze Kejt kao i haljinu za deverušu Pipu Midlton, dok je najbolja Dizajnerka asesosoara slavna spajsica Viktorija Bekam.

Sve popularnija pevačica Adel primila je priznanje za Britanskog solo izvođača godine, Džesi Džej izabrana je za ovogodišnju Ženu sutrašnjice, a Miranda Hart za Komičarku godine. Specijalnu nagradu uredništva ovog magazina dobila je manekenka i glumica Rozi Hantington Vitli, dok je TV lice godine Australijanka Dani Minog.

makonda-tracker