Katarina Živković i Bane Janković: Trenutak za ceo život

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Andjela

13-06-2011 12:24h
Katarina Zivkovic Official
Emisija "Trenutak za ceo zivot" koju smo najavili za 14.6.2011 nece biti emitovana tada.Zbog izmjenjive programske sheme na Pink Tv ne mozemo sa sigurnoscu tvrditi kojeg utorka ce Kaca i Bane biti gosti.Ono sto nas raduje,jeste da ce oni biti gosti pomenute emisije,samo cemo malo da se strpimo da to i odgledamo.Tacan termin emitovanja naknadno cemo objaviti,odmah po saznanju.Hvala za razumijevanje.Tim adminki ♥

http://www.facebook.com/ZivkovicKatarinaOfficial

Srdacan pozdrav

DDD

13-06-2011 12:19h
E baš važne vesti saznasmo.

tamara

14-06-2011 07:49h
jedva cekam tu emisiju oboyavam ih gledat poydrav tasa.

srebrenka, münchen

01-07-2011 10:08h
Drago mi je da cemo gledati Kacu i Baneta mislim da ce Bane to napraviti iznenadjenje svojoj Kaci jer ona to svakako zasluzuje, a ovi jadnici sto ni poslije farme ne mogu da se pomire sa tim da su oni ostavili duboki trag na farmu 3 mnogo mi ih je zao jer supokusavali na sve nacine da omalovaze Kacu, a one glumile ludilo kao uzorne majke skidale se gole i skakale po Banetu moraju sada da gledaju sta je ljubav, a one svoje rogonje vode po emisijama i hvale se kako im se svi dive prosto covjek da ne povjeruje dokle su ljudi spremni da idu. Puno srece Kaci i Banetu iz Münchena.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: