tužna sudbina

ONA JE OSVOJILA HOLIVUD SVOJOM LEPOTOM: Džudi je privatno bila veoma mračna i čudna, a na ovaj način je okončala život!

1

Glumica je posedovala specifičnu lepotu i neuobičajen karakter

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džudi Garland pamtimo po velikim lepim očima i jednim od najslavnijih glasova Holivuda. Bila je Doroti u mjuziklu "Čarobnjak iz Oza", pevačica u "Čoveku koji nestaje", itd. Iza kulisa, Garland je živela drugačijim, manje srećnim životom, uhvaćena u klopku bez izlaza.

 

Glumica, koja je umrla od predoziranja lekovima 22. juna 1969. godine, sa samo 47 godina, tema je novog filma "Džudi" koji će u bioskope stići 24 oktobra. Film u kojem glumi Rene Zelveger, prikazuje poslednje nedelje njenog života, na turneji u Londonu i njenu preranu smrt. Džudi je zapravo mnogo pre toga bila zavisnica, alkoholičarka, opjednuta seksom i imala je suicidalne misli.

 

Stivi Filips, koja je počela kao advokat, polako je gradila svoju karijeru i postala Džudina menadžerka. Radila je to tri godine – između 1961. i 1964. što je značilo da je pratila glumicu i pevačicu na svim njenim turnejama i koncertima u inostranstvu, pa je i bila svedok svih njezinih bizarnih ponašanja na putu.

 

Ležala je kao mrtva i krvarila

 

To znači da je prisustvovala i odmoru na Karibima, gde je Garland skoro potpuno gola izašla na hotelski balkon i pjvala prolaznicima iz sveg glasa pesmu iz "Over the Rainbow". Ili trenutku u kojem je slavna glumica u svojoj garderobi razbila ogledalo na ormariću za šminku i krhotinama sekla vlastito lice.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker