borila se

U ŽIVOTU JE NAILAZILA NA RAZNE IZAZOVE I TEŠKE MOMENTE: Anabelin prvi izabranik je poginuo u ratu, sa roditeljima je izgubila kontakt!

0

Pevačica se izborila sa svim nedaćama, a danas samo želi da bude srećna

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Anabela Atijas razvela se od Andreja Atijasa, a njen ljubavni život bio je veoma turbulentan i ranije.

 

Pevačica je dete razvedenih roditelja, a sama je priznala da je to ostavilo posledice na njoj, kao da i dalje vuče traume. Drugi težak udarac dogodio joj se kada je u Bosni buknuo rat. Ona je bila treći razred srednje škole i tada je otišla kod dečka koji je zbog rukometaške karijere u tom trenutku živeo u Švajcarskoj. Bio je profesionalni sportista, a ona je kod njega boravila tokom rasputa.

 

"On je želeo da završi neke administrativne poslove pred povratak u Švajcarsku. Otišao je u Goražde i pronađen je mrtav. Poginuo je. Od tog trenutka moj život se okrenuo. Sva lepota i bezbrižnost su nestali, a došli su teški dani", rekla je Anabela jednom prilikom.

 

Kako je u tom trenutku buktao rat, prekinula je svaki kontakt sa roditeljima. Zaposlila se u jednoj banci kao sekretarica, a direktor te banke koji je bio izbeglica iz Hrvatske joj je pomagao u izbeglištvu. Nikako nije mogla da dođe do roditelja.

 

foto: Dragana Udovičić

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker