Sting: Ulazi Arene otvaraju se u 18:30 časova

0
Povodom turneje Symphonicity Sting će nastupiti u sredu, osmog juna u Beogradskoj areni

Stingov koncert počinje tačno u 20 časova, a organizatori ovog nastupa apeluju na publiku da do Arene dođu najkasnije sat vremena pre početka kako se ne bi pravile gužve na ulazima i kako bi svi mogli na vreme da uđu u Arenu i smeste se na svoja mesta.

Sa Stingom na sceni biće naš renomirani orkestar Camerata Serbica sa 45 muzičara pod dirigentskom palicom Sare Hiks koji od ponedeljka uvežbava aranžmane u Beogradskoj areni sa asistentom dirigentice. Prvi susret sa Stingom i Sarom, biće na generalnoj probi.

Kroz Symphonicity Sting izvodi svoje najveće hitove, obogaćene aranžmanima za simfonijski orkestar. Crpeći iz svoje šarolike i bogate karijere koju je obeležilo nebrojeno mnogo platinastih albuma, podugačak spisak hitova i priznanja, i prodaja od gotovo 100 miliona albuma, Sting svoje najpoznatije pesme izvodi u novoj interpretaciji sa potpuno novim aranžmanima za orkestar za koje su zaslužni Horhe Kalandreli, Dejvid Hartli, Majkl Legrand, Rob Tates, Vins Mendoza, Stiven Merkurio, Bil Ros, Robert Sadin i Nikola Teskari. Među odabranim hitovima na ovoj turneji su i, od fanova omiljeni, hitovi grupe Police, kao što je Every Little Thing She Does Is Magic, Roxanne, Next to you, Every Breath you take, kao i čuvene pesme iz Stingove duge solo karijere – Englishman In New York, Fragile, Russians, If I Ever Lose My Faith In You, Fields of Gold i Desert Rose.

Karte su u prodaji po ceni od 3300, 3500, 4300, 4900, 5500, 5900, 6500 dinara na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, Ušće Shopping centar, knjižare Delfi i Vulkan, Gigstix. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets,rswww.eventim.rs.

Poslušajte Stingovu numeru Fragile:

makonda-tracker