besprekorna

OD 120 KILOGRAMA DO MANEKENSKOG STASA: Lepa Sprkinja fotografijama u bikiniju bacila Instagram na kolena

1

Pre skoro godinu dana, nekada jedna od najboljih teniserki na planeti imala je čak 120 kilograma. Jedanaest meseci kasnije, njoj bi mogle da pozavide čak i vodeće manekenke!

foto: Instagram
foto: Instagram

 

Jelena Dokić, slavna teniserka čija je životna priča potresla mnoge širom sveta, uživa u svojoj teniskoj penziji. Ona promoviše svoju autobiografiju i komentariše prilike u svetskom tenisu, ali pronalazi vreme i za putovanja.

 

Kako je Jelena sama istakla, Hrvatska i dalje ne odustaje od leta, a upravo je hrvatsko primorje nova destinacija koju je bivša sportistkinja odabrala za uživanje i odmor. Ona je na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju za koju je pozirala pored mora, pri čemu je još jednom pokazala svoju neverovatnu transformaciju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA DOKIC ?????? (@dokic_jelena) on

 

Prošle godine u ovo vreme, naime, Jelena je imala duplo više kilograma nego što je idealno za njenu visinu. Zbog toga se vratila sportskom načinu života - redukovala je ishranu, posvetila se treninzima i samo jedanaest meseci kasnije ona izgleda neuporedivo lepše i zdravije i, što je najvažnije, presrećno!

 

 

makonda-tracker