Film Montevideo, bog te video trijumfovao na prvoj dodeli Gorki list MTV Movie Awards 2011

0
Sinoć su prvi put dodeljene Gorki list MTV Movie Awards 2011. Na ceremoniji koja je organizovana u pozorištu Madlenianum u Beogradu, film Dragana Bjelogrlića Montevideo, Bog te video je trijumfovao u sve tri kategorije. Zahvaljujući glasovima posetioca regiona

Koliko je regionalna publika aktivna najviše govori činjenica da u glasanju za globalne MTV Movie Awards bajveći broj glasova sa teritorije Evrope došlo iz Nemačke, a zatim iz regiona, koga pokriva regionalni MTV - čak 22.379 ljudi je glasalo.

Voditeljka prve regionalne dodele Gorki list MTV Movie Awards 2011 bila je fantastična Ida Prester, koja je svojim šarmom dala poseban pečat celoj ceremoniji. Pred publikom, koju su činile poznate ličnosti iz sveta filma, muzike i mode, nastupio je popularni hrvatski pop sastav Jinx, Aleksandra Kovač, prva dobitnica MTV-jeve nagrade, oduševila je prisutne fantastičnom interpretacijom svoje numere, dok je atmosferu dodatno zagrejao nastup makedonske grupe Bei the Fish i pop princeza Karolina Gočeve.

Proslavljena slovenačka glumica Katarina Čas i glumci Gordan Kičić i Stefan Kapičić uručili su nagrade pobednicima u kategorijama Najbolji glumac i Najbolja glumca, dok je, u ime brenda Gorki list, nagradu za Najbolji film dodelio Vojin Đorđević.

Mlada ekipa glumaca iz filma Tilva Roš, izvela je kraći skeč, u kome su na duhovit način odrepovali svoje viđenje nominovanih filmova, što je naišlo na oduševljenje kod prisutnih.

makonda-tracker