PRAVA MAMA

PORED NJIH PONOVO OTKRIVA SEBE: Anđelina Džoli uči decu da budu SKROMNI i VREDNI, a na ovaj način provode vreme ZAJEDNO! (FOTO)

0

Obožava što su joj deca porasla

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Holivudska glumica Anđelina Džoli rekla je kako napokon uživa u majčinstvu, jer joj je biti majka tinejdžera mnogo zanimljivije nego kada su joj deca bila manja.

 

Njeno četvoro dece sada su tinejdžeri. S 13-godišnjom Šajlo, 14-godišnjom Zaharom, 15-godišnjim Paksom i 18-godišnjim Medoksom sada se može povezati na sasvim novi način, drugačije nego kada su bili mlađi.

 

"Kada su deca mala, više se osećaš kao mama. Kada postanu tinejdžeri počneš se sećati sebe kao tinejdžerke. Trenutno se nalazim u tom zabavnom periodu kada uz njih ponovo otkrivam sebe", rekla je Anđelina Džoli u intervjuu za "Hello".

 

foto: Profimedia

Iako sada imaju prijateljski odnos, ona ih i dalje uči ljubaznosti prema drugima.

"Mi smo samo sitni delovi ovog sveta. Važno je biti skroman, znati prava koja imaš i prepoznati za šta imaš dara i uvek pomagati drugima", rekla je.

 

foto: Profimedia

Dodala je kako želi da njena deca postanu snažni pojedinci otvorenog uma i da nastoji da im u tome bude primer, piše Klix.ba. Želi da njena deca odrastu u ljubazne, milostive, drage i tolerantne ljude.

 

foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker