velike promene

NAPUŠTA SRBIJU I ODLAZI DALEKO: Nikola Đuričko se sa porodicom seli na OVAJ KONTINENT!

8

Glumac je sa suprugom Ljiljanom dugo vremena razgovarao o preseljenju, a nedavno je konačno rešio da je došao pravi trenutak da slavu stekne van Balkana

Nikola Đuričko
Nikola Đuričkofoto: Damir Dervišagić

Glumac Nikola Đuričko je sa suprugom, ćerkom i sinom spakovao kofere, rešio da ode iz Srbije i inostranu karijeru gradi u Americi.

 

Glumac je sa suprugom Ljiljanom dugo vremena razgovarao o preseljenju, a nedavno je konačno rešio da je došao pravi trenutak da slavu stekne van Balkana, te da se s najmilijima otisne preko grane. Nikola je danima pričao sa suprugom Ljiljanom i rešili su da je trenutak da se presele u Njujork, kao i da se glumac baci na pravljenje planova kako da tamo izgrdi uspešnu karijeru, kakvu ima u Srbiji.

 

Za početak su otišli na godinu dana kako bi videli da li će ono što im Amerika nudi zadovoljiti sve njihove potrebe, a ukoliko sve bude išlo po planovima, njihova želja je da tamo i ostanu i izgrade život, i dodaje da je Nikola i pre preseljenja razradio planove za život u Njujorku.

Što se tiče karijere, Nikola je mislio na sve detalje. U trenutku kada je odlučio da ne čeka više ni dana, već da se u glumačkim vodama kaže oproba "preko grane" raspitao se za sve opcije koje su mu na raspolaganju. Kako je već imao brojna i uspešna iskustva s inostranim glumcima, uključujući i saradnju sa Andželinom Džoli na njenom filmu "U zemlji krvi i meda", veruje da mu snalaženje u Americi neće teško pasti.

Na sledećoj strani pročitajte kako je njegova porodica reagovala.

 

makonda-tracker