Katarina Vučetić: Ipak nije pravo vreme za udaju

1
Manekenka Katarina Vučetić otkriva zbog čega su ona i njen verenik Alen Selimović pomerila datum venčanja koje je planirano za kraj maja i ističe da je srećnom čini to što su otpočeli zajednički život
foto: Dušan Žutinić, Story press, Kurir
foto: Dušan Žutinić, Story press, Kurir

Emotivni odnos manekenke Katarine Vučetić (27) i bivšeg poslanika u Vladi Republike Srbije Alena Selimovića, iz dana u dan je sve jači, pa se zaljubljeni par ne obazire na brojne glasine o tome kako je njihovoj ljubavi došao kraj. Iako su krajem maja planirali da izgovore sudbonosno da, Katarina i Alen odlučili su da ipak pomere svoje venčanje kako bi za organizaciju slavlja imali više vremena. Koliko su sigurni u svoja osećanja govori i činjenica da su atraktivna lepotica, zaštitno lice modne kuće Ketrin, i bivši političar započeli zajednički život. Vreme koje provode pod istim krovom doprinelo je da njihov odnos postane prisniji i da uvide kako su jedno u drugom pronašli savršenog partnera.

- Alen i ja odnedavno živimo zajedno i iz dana u dan osećam kako je naša veza jača. Postali smo prisniji i prija nam ova promena u životu. Veoma retko se svađamo, a našim nesuglasicama uzrok sam najčešće ja. Zbog svog temperamenta veoma lako i brzo planem. Alen me najčešće pozove u trenutku kada sam u gužvi u saobraćaju i na kraju izvuče deblji kraj (smeh) - otkriva Katarina koja je sa svojim izabranikom odlučila da pomeri venčanje planirano za kraj maja.

- Iskreno, trenutno i ne osećam da nam je venčanje preterano bitno. Živimo zajedno, a papir nam ne predstavlja ništa važno. Otkako smo priču o venčanju stavili po strani, odlično sam raspoložena, mogu da se opustim i sve pripreme obavim lagano, bez velike tenzije i gužve. Kada bude došlo pravo vreme, svadbu ćemo sprovesti u delo - govori atraktivna crnka i ne krije da joj česta razdvojenost od dragog teško pada.

- Zbog poslovnih obaveza Alen često putuje, pa se dešava da nekad dosta vremena provodimo razdvojeni. Naravno da nam sve to teško pada, ali uspevamo da sve te trenutke u kojima jedno drugome nedostajemo nadomestimo kada smo zajedno - kaže Katarina koja je srećna jer u svom vereniku ima i odličnog poslovnog savetodavca.

- S obzirom na to da je Alen iskusni biznismen, u prilici sam da od njega mnogo toga naučim. Uvek dobijam kvalitetne savete, ali tip sam osobe koji je od malih nogu naučio sve sam da radi. Čujem savet, ali diskutabilno je koliko ga prihvatim. Odlično je kada pored sebe imate osobu koja uvek može da vas dobro posavetuje, i da od nje čujete neke kvalitetne stvari. Trudim se da se što više ostvarim na poslovnom planu, vredno radim na kreiranju torbica koje sam u Beogradu izložila u butiku Dresing, a postala sam i jedan od ambasadora Reeboka - završava Katarina.

Danilo Mašojević

makonda-tracker