nagrabusio je

IZBACILI SU GA IZ LUKSUZNE VILE I SADA JE ZVANIČNO BESKUĆNIK: Bivši ljubavnik pokojnog Džordža Majkla je uništavao pevačevo imanje!

1

Nakom smrti pevača, sve mu je krenulo nizbrdo

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Fadi Favaz, nekadašnji ljubavnik Džordža Majkla proživljava najgori period svog života. On trenutno živi kao beskućnik, nakon što je pre dva meseca izbačen iz vile pokojnog pevača.

 

U julu mesecu porodica Džordža Majkla odlučila da ga izbaci iz kuće, on je završio na ulici i od tada spava po zabačenim ulicama Londona ili jeftinim motelima koje sebi može da priušti. Testamentnom nije dobio ništa, a nakon pakla koji proživljava već neko vreme, odlučio je da raskrinka porodicu Džordža Majkla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by El Diario La Voz (@eldiariolavozpa) on

 

"Uzeli su mi ključeve pre dva meseca na prevaru i zbog toga spavam na ulici umesto u sopstvenoj kući. Kakva je jeftina ikona ovaj Džordž Majkl" , napisao je on.

 

Fadi je 23. jula uhapšen nakon što je navodno razbijao prozore i svetla u domu, ali je novinarima rekao da je renovirao objekat i da je sve u redu. Porodica pokojnog pevača navodno je slala pisma preko advokata, kako bi Fadi napustio objekat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by George Michael ? (@georgemichaelfam) on

Fadi je čak počeo da negira kako je uopšte poznavao muzičara.

 

"Ja nisam Fadi, žao mi što moram da vas razočaram. Tragično je to što se dogodilo Džordžu, to je veliki gubitak, ali ja ga stvarno nisam poznavao", izjavio je nakon čega su novinari nastavili da ga prate sve dok se nije vratio u motel u kome je odsedao.

 

Fadi i Majkl su bili u vezi od 2012. godine, a upravo je Fadi bio taj koji je pronašao muzičarevo beživotno telo.

 

 

 

makonda-tracker