ZAVODNIK

SLOBODAN JE MOMAK, A KOJA ĆE GA OSVOJITI, PITANJE JE SAD: Ovo su dame sa kojima je Vuk Kostić bio u OZBILJNIM VEZAMA! (FOTO)

1

Glumac o privatnom životu ne priča često, ali publika voli da čuje u koga je zaljubljen

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Vuk Kostić raskinuo je vezu sa 10 godina mlađom izabranicom Aleksandrom Popović, a njegov ljubavni život godinama intrigira javnost s obzirom na to da glumac važi za velikog zavodnika.

 

Najveću pažnju medija svakako je izazivala veza Vuka Kostića i Jelisavete Orašanin. Međutim, mnogi su zaboravili da je pre Jelisavete Vuk bio u vezi sa još jednom glumicom, ali i da je bio veren sa javnosti nepoznatom devojkom, Anom.

 

Kostić je, naime, tokom studija zavoleo koleginicu Bojanu Stefanović, sa kojom je bio u vezi četiri godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Stefanovic (@bojanastefanovic4) on

 

"Pre zaljubljivanja, u više navrata igrali smo parove u raznim predstavama. U jednoj je glumio mog momka koji ide u vojsku, pa smo se čak i ljubili, u 'Viktoru' je morao da me ispipava, pa mu je bilo strašno neprijatno. Ne zato što je stidljiv, već je pošten, pa neće da zloupotrebi situaciju. Profesorka je bukvalno morala da ga tera. U istoj toj predstavi je posle, kada smo se smuvali, počeo tako bezobrazno da me hvata da nisam znala kako da reagujem." - ispričala je Bojana 2004. godine u intervjuu za "Gloria".

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker