OPUSTILA SE

ZARADILA MILIONE PA REŠILA DA SE RAZVEDE: Bivši suprug bi mogao da joj uzme POLA ZARADE, a ona misli samo na ovu stvar! (FOTO)

1

Adel želi da se razvod desi bez medijske pompe 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britanska pevačica Adel (31) predala je papire za razvod od supruga Sajmona Konečkog (45). Na ovaj potez se pevačica odlučila pet meseci nakon što su objavili da se rastaju nakon sedam godina provedenih zajedno.

 

Par će ostati u dobrim odnosima zbog sina Angela (6), a njenim zahtevom za razvod pokrenuto jeda izvuče deblji kraj. Konečki nije potpisao ugovor kada su se venčali, a zahtev je predat u Kaliforniji, čime bi on mogao da dobije polovinu njenih primanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

 

Njen PR je potvrdio glasine o razvodu, nekoliko nedelja nakon što je pevačica fotografisana bez burme.

 

"Adel i njen partner su se razišli. Ostaće posvećeni svom sinu i mole za privatnost." - stajalo je kratko u izjavi. Pevačica Adel i njen suprug razišli su se još pre Božića prošle godine, ali su to krili uspešno skoro pola godine.

 

Iako je mnogima njihov razvod neočekivan, činjenica je da im je brak bio prilično buran. Sajmon se 2014. iselio iz njihovog stana, a godinu dana nakon toga, kada su se pomirili, na ulici su ih uhvatili u svađi. Njihovoj ljubavi nije presudila razlika u primanjima, već česta putovanja zbog posla i pevačicino novo društvo u Los Anđelesu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

 

U aprilu je Adel bila u izlasku sa glumicom Dženifer Lorens (29) u Njujorku, a druži se i sa glumicom Emom Stoun (30) i komičarkom Ejmi Šumer (38). Takođe, jedan od razloga za nesuglasice bilo je i njegovo preziranje šoubiznisa i odlazaka na velike događaje, dok je Adel to obožavala.

 

Nakon vesti o razvodu brojni fanovi poznate pevačice ponadali su se da bi je to moglo inspirisati da završi svoj četvrti album jer je poznata po pesmama u kojima je opevala svoje raskide i na njima zaradila milione.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

 

makonda-tracker