užasno

GLEDAO JE KAKO MAJKA NJEGOVOG DETETA GINE PRED NJIM: Devojka slavnog sportiste nastradala tri nedelje nakon što su DOBILI BEBU!

0

Strašna sudbina je zadesila jednu porodicu, a beba od svega tri nedelje ostala je bez majke.

preminula devojka
preminula devojkafoto: Instagram Printscreen

Petara Kordero, devojka uspešnog igrača američkog fudbala Krisa Smita, izgubila je život u tragičnoj automobilskoj nesreći u kojoj je i on sam učestvovao kao vozač.

 

Prema službenom saopštenju, par se vozio svojim Lambordžinijem, kada je u jednom trenutku na automobilu pukla guma, usled čega se počeo nekontrolisano okretati i nakon toga se zaustavio pored puta.

 

Kris je iz vozila izašao nepovređen, a Petara s tek lakšim povredama, međutim, na 26-godišnjakinju je naletelo drugo vozilo, te je usmrtilo pred Krisovim očima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petara Jess (@tarajesss) on

Reči ne mogu opisati tugu koju osećamo zbog Krisa i njegove devojke Petare. Naš celi tim tuguje i saoseća s Krisom, njegovom porodicom i porodicom Kordero. Učinićemo sve što je moguće kako bismo im pružili podršku, utehu i sve što im je potrebno u ovim teškim vremenima", stoji u saopštenju Smitovog fudbalskog kluba.

Pre samo nekoliko nedelja Kris i Petara postali su roditelji devojčice Hejven Haris, a on je propustio važnu utakmicu protiv da bi bio uz Petaru na porođaju.

Kris je na svom profilu na Instagramu tada objavio srećnu vest i zahvalio Petari na predivnom poklonu, pa joj poručio koliko je voli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C. Smith (@98chrissmith) on

 

makonda-tracker