Bojana Barović i Nikola Rokvić: Prvi dani našeg zajedničkog života

0
Manekenka i glumica Bojana Barović kaže da su ona i njen dečko, folk pevač Nikola Rokvić, nedavno otpočeli zajednički život u Beogradu i otkriva kako sad izgleda njihova svakodnevica
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Lepa manekenka i glumica Bojana Barović (27) i njen izabranik, folk pevač Nikola Rokvić (25), otpočeli su pre manje od mesec dana zajednički život. Mladi muzičar nedavno je kupio stan i tako se nakon dvadeset šest godina života u porodičnom domu sa mamom Slavicom, tatom Marinkom i bratom Markom, odlučio da otpočne novo životno poglavlje pod istim krovom sa svojom voljenom sa kojom je u vezi od prošlog avgusta.

- Kod nas se sve dešava spontano, pa tako i zajednički život. Ne smatram velikim korakom useljenje u novi stan, već je to za mene jednostavno sticaj okolnosti, a naravno i želja da imamo zajednički kutak. Nikola je svakako želeo da se osamostali tako da se sve desilo u odgovarajućem momentu, kao i činjenica da sam ja sad u Srbiji pošto obnavljam američku vizu, a to je proces koji traje malo duže - otkriva Bojana i ističe da ni ona ni njen dragi ne nameravaju da zapostave karijeru.



- Više vremena provodimo u Americi nego ovde i drago mi je što maksimalno koristimo to vreme kada možemo da budemo zajedno. S obzirom na to da smo oboje ambiciozni i radimo na svojim karijerama punom parom, to što trenutno živimo zajedno ne predstavlja veliki korak niti išta menja u vezi sa mojim planovima. Još nije vreme da zapostavim karijeru i vratim se u Srbiju, što Nikola u potpunosti razume i podržava - kaže atraktivna brineta i otkriva koliko vremena provodi u kuhinji novog doma.

- Iskreno, u kuhinji se zadržavam mnogo. Volim da nam pravim večere i to mi je više uživanje nego obaveza, dok za ručak često idemo kod njegovih ili kod mojih roditelja u Novi Sad. Smatram da, iako smo osamostaljeni, ne treba da zapostavimo porodična okupljanja i to oboje volimo, pa nam nije problem. Pri tom nam mame odlično kuvaju. (Smeh) Stan je bio već namešten tako da nismo morali mnogo da se mučimo oko enterijera, a na redu su neke sitnice koje uglavnom zajedno nabavljamo. Pošto Nikola nije zainteresovan za kućne poslove, obavljam ih ja. Nije se u našem odnosu ništa drastično promenilo, ali smatram da nekog ne možete sasvim upoznati dok ne živite sa tom osobom - otkriva manekenka i objašnjava kako izgleda njena svakodnevica sa Nikolom.



- Mi smo oboje veoma fleksibilni i opušteni tako da zaista samo uživamo i o svemu se lako dogovaramo. Ne volim da vidim veze pune tenzije jer partnera biramo sami i to ne bi trebalo da bude navika i teret. Mi to tako shvatamo i zato dobro funkcionišemo. Dobro se zabavljamo, šta god radili, makar to bilo i uređenje stana. Bitna je čovekova energija, a naša je na svu sreću zaista pozitivna i jaka - kaže Bojana kojoj će teško pasti svako razdvajanje od dečka.

- Teško mi pada i kad se razdvojimo na dan, a kamoli na mesec dana. Ali više me ne plaši ta razdvojenost jer smo se sad zaista zbližili i ne vidim razlog da nas daljina razdvoji. Prave stvari u životu nikad nisu lake i treba se boriti za njih. Mislim da imamo dovoljno volje i energije da uporedo radimo na karijerama i održavamo vezu. Jedno pokreće drugo, a bitna je podrška i razumevanje. Verujem da emotivno zadovoljstvo utiče i na posao -  priča Bojana koju u Severnoj i Južnoj Americi uskoro očekuju novi poslovni izazovi, nakon čega će sa dečkom 9. avgusta proslaviti godišnjicu veze.

Nikola Rumenić

makonda-tracker