Anabela Bukva: Srećna sam u vezi, kao nikada pre

3
Pevačica Anabela Bukva otkriva čime ju je osvojio novi dečko Aleksandar - Saša Nedeljković s kojim tri nedelje uživa u romantičnoj vezi i kaže da se neće preseliti u Moskvu gde on živi
foto: Petar Đorđević, privatna arhiva
foto: Petar Đorđević, privatna arhiva

Četiri meseca od raskida veridbe sa manekenom Mladenom Radulovićem (29), lepa pevačica Anabela Bukva (36) ponovo je srećna u ljubavi. Njen novi izabranik je Aleksandar - Saša Nedeljković (29), sin Olivere Nedeljković, rođene sestre braće Karić, koji živi u Moskvi. Inače, Saša je vlasnik luksuznog turističkog kompleksa Aleksandar u Orašcu, a popularna pevačica upoznala ga je preko svoje prijateljice i Aleksandrove rođene sestre Gorice, u domaćoj javnosti poznate po jednoipogodišnjoj vezi sa golmanom naše reprezentacije Vladimirom Stojkovićem. Ovaj uspešni biznismen je razveden i ima jedno dete, pa mu ne manjka ni razumevanja za Anabeline majčinske obaveze prema njenim naslednicama. Anabela za Story otkriva detalje svoje nove veze i tvrdi da je srećna kao nikada pre.

- Mogu da priznam da sam mnogo zaljubljena i da uživam u svojoj novoj vezi koja traje tri nedelje. Mada mi je podjednako važan i dan kada sam upoznala Sašu, nakon čega je neko vreme trajalo naše druženje - priča Bukva i otkriva čime ju je Saša osvojio.

- Pustila sam da vreme učini svoje i veza nam se desila spontano. Uživala sam u periodu našeg druženja i upoznavanja. Saša je pravi gospodin sa predivnim manirima. Lepo je vaspitan, nežan, pažljiv i zaštitnički nastrojen. O njemu mogu da kažem zaista sve najlepše - kaže Anabela i dodaje da se neće preseliti u Moskvu kao što nagađaju pojedini mediji.

- Nema potrebe da se selim. Živim svoj život i ne pravim velike planove jer nekako mi se sve izjalovi ako unapred planiram. Prepustila sam se lepom osećaju, živeću i dalje u Beogradu, posao mi dobro ide i nema potrebe da se spekuliše kako ću promeniti adresu i način života. Saša me podržava u onome čime se bavim i zaista nam je lepo u vezi - kaže Bukva koju ne pogađaju spekulacije da je sa dečkom raskinula čim se on vratio u Moskvu.

- Saša me je zavoleo i nema ništa protiv moje profesije. Naravno da će novine objaviti to što se priča po gradu, tako da ne krivim medije koji su objavili da smo raskinuli, već one koji to plasiraju jer ih neistine o meni čine srećnim. Ako im je zaista lepše zbog toga, puštam ih neka pričaju. Nemam vremena da se bavim time - kaže Anabela na čijem je Facebook profilu prošle nedelje osvanula informacija da je verena.

- To je bila naša interna šala. Slučajno smo na Facebooku oboje promenili status u engaged, a kada smo čuli reakcije na to što smo se navodno verili, bilo nam je simpatično. Uopšte nije loše razmišljati pozitivno i prizivati nešto lepo kao što je veridba. Sve u životu radim po osećaju i nije isključeno da će se i to desiti - zaključuje uz osmeh Anabela čiju vezu svesrdno podržavaju i njene ćerke Luna i Nina.

Nikola Rumenić

makonda-tracker