Ivana Jordan: Udajem se u junu

1
Pop pevačica Ivana Jordan otkriva kako ju je pre pet meseci zaprosio njen izabranik Dušan Antonijević i priča da lagano pripremaju svadbu koju su zakazali za mesec koji upravo teče
foto: Bojan Stanić
foto: Bojan Stanić

Nakon što se pre pet meseci verila, pevačica Ivana Jordan (34) će se u narednih mesec dana i udati za svog izabranika Dušana Antonijevića (35), direktora sektora za unapređenje proizvodnje u Evropi i Africi pri kompaniji Coca-Cola International. Dušan je zaprosio Ivanu u novogodišnjoj noći i tom prilikom priredio joj je romantičnu večeru u stanu gde žive zajedno. Tačno u ponoć u stan su ušle njihove zajedničke drugarice violinistkinje, koje je budući mladoženja prethodno pozvao, i uz zvuke violina iznenadio ju je prstenom.

- Bilo je kao na filmu. Sve što je priredio delovalo je veoma slatko. Iznenadio me je zaista - priča Ivana i otkriva simboliku vereničkog iznenađenja.

- Dušan zna da ja volim violinu iako uglavnom komponujem na klaviru. Dosetio se da me iznenadi upravo dolaksom violinistkinja u naš dom, a pošto moja najbolja drugarica iz detinjstva svira violinu, pomogla mu je da realizuje svoj plan - kaže Ivana koja je ubrzo potom svoje emocije pretočila u singl Kao ljubav, koji je objavila za desetogodišnjicu rada. Paralelno sa svojim  poslovnim obavezama pevačica je nastavila da kreira slatke planove za budućnost. Naime, Ivana uveliko priprema i svoje venčanje koje je zakazano za jun.

- Istina je da se udajem, ali još ne bih o detaljima. Praviću i crkveno i građansko venčanje - kaže pevačica koja je nakon višegodišnjeg poznanstva i veze koja traje oko dve godine shvatila da je Dušan Antonijević muškarac sa kojim želi da provede ostatak života.

- Poznajem ga dugo. Mi smo drugovi iz detinjstva. Kada sa nekim ostvariš divan odnos i znaš da je to ono pravo, onda poželiš i da pored njega provedeš ostatak života. Sa Dušanom uživam svaki dan u svakom trenutku, a želim da gradim život sa nekim s kim mi svako novo sutra nosi nova uzbuđenja - kaže Ivana koja će do kraja godine objaviti kompilaciju svojih najvećih hitova, a pre toga i još jedan novi singl.

- Za desetogodišnjicu rada objavila sam singl, sada pripremam i novu pesmu, a krajem godine stiže i kompilacija - ističe pevačica koja će pre svih poslovnih obaveza ipak najviše pažnje posvetiti pripremama za najsvečaniji dan u svom životu.

Nikola Rumenić

makonda-tracker