stiže beba

SREĆNA SAM, ZNALA SAM DA JE TOMA OTAC DETETA: Nadežda Biljić o svojoj TRUDNOĆI, a evo kako je Panić reagovao na VEST da će postati TATA!

2

Nadežda Biljić podelila je vest da je trudna, a otac njenog deteta je bivši momak Toma Panić.

nadežda i toma
nadežda i tomafoto: Vladimir Šporčić

Pevačica je pre mesec dana dobila batine od Tome, sa kojim je bila u vezi, posle čega on ima zabranu prilaska Nadeždi, a sad je ona priznala kako će se stvari odvijati.

Da, istina je da sam u drugom stanju. Zaista sam srećna zbog toga. Već danima sam imala mučnice i glavobolju. Međutim, danas posle prve jutarnje kafe sam povratila i zamoilla sam majku da ode da mi kupi test za trudnoću. Čim sam uradila isti, pokazalo je dve crte što znači da je to rana trudnoća. Jako sam bila srećna i uzbuđena u tom trenutku, a znala sam da je otac deteta Toma. Sad su mi emocije pomešane, ne znam još kako će se sve rešavati, s obzirom na to da još njemu nije istekla zabrana prilaska, ali videćemo, sve će se rešiti. Evo još jednom se pokazalo da posle kiše dođe sunce", rekla je s ushićenjem Nadežda.

Na sledećoj strani pročitajte šta je Toma izjavio.

nadežda i toma
nadežda i tomafoto: Vladimir Šporčić

Panić se raduje što će postati otac

Da, fotografiju koju sam objavio dobio sam od svoje majke, koju je njoj Nadežda prosledila. Istina je i drago mi je što ću postati otac, ali sada u ovom trenutku ništa ne mogu da uradim, jer čekam još mesec dana da prođe ova zabrana prilaska, pa ću je tada pozvati i onda ćemo sesti i porazgovarati šta i kako ćemo dalje, do tada je neću kontaktirati. Voleo bih da Nadežda izgura ovu trudnoću i da bude sve kako treba, a verujem da će biti. Svakako se radujem što ću postati otac - rekao je Toma.

foto: Instagram/printscreen

 

makonda-tracker