TURBULENTNO

SRPSKI VODITELJ JE NAGRABUSIO OD BRITANACA, SAMO ZBOG OVIH REČI: Karl Stefanović je UVREDIO Megan, a sada ga više mrze od nje! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

melbourne

12-09-2019 03:55h
Mozete da naduvate mejur Karl Stefanovicu, momak je suvo zlato zato ga napadaju!

Sydney

12-09-2019 10:57h
Pre nekoliko godina sam sa grupom prijatelja uspela da se ucackam u Channel 9, maticnu kucu Karla Stefanovica. Pokazali su nam kako funkcionise jutarnji program, proveli nas kroz katakombe ove medijske kuce, kroz mnoge prostorije ispunjene monitorima i ljudima sto piju 10tu kafu u 9 ujutro.
Na kraju smo imali "brunch" koji nam je spremila jedna od pobednica kuvarskih realitija (mislim da jos nisu stigli u Srbiju). Upoznali smo sve novinare koji su radili jutarnji program tog jutra i Karl je bio jedan od njih. Faca! Duhovit, sarmantan, osmeh od uveta do uveta. To je bilo pre nego sto je ostavio zenu i 3 dece posle 20 godina braka jer mu je neka mladja bolje pasovala. Tu sam prestala da ga cenim. Covek koji u kasnim 40tim ostavi svoju zenu vrsnjakinju i spandja se sa duplo mladjom fufucom za mene je... nula od coveka. TROJE dece imao sa prvom zenom! Mislim da je vec dobio i cetvrto, sa novom zenom. Vazno je da je njemu dobro. Na zalost, moderna shvatanja podrzavaju ovakav pristup. Uprkos neoborivim dokazima da ne postoji dovoljno osraslo dete da ga razvod roditelja ne rasturi kao uragan.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: