iskrena

PONOVO ĆU SE UDATI: Nataša Bekvalac posle tri braka progovorila o ČEVRTOM! A ovako izgleda MALO CARSTVO njene Katje! (FOTO)

3

Iza sebe ima tri braka, ali to je ne sprečava da mašta o četvrtom.

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalacfoto: Sonja Spasić

Nataša Bekvalac otkrila je i da bi, posle tri neuspešna braka, mogla i po četvrti put da stane na ludi kamen.

Kad se pojavi pravi muškarac, ponovo ću se udati! Naravno, ne možeš kuću da gradiš od krova i da razmišljaš o braku, a da nemaš partnera pored sebe. I dalje verujem u ljubav, kada bih prestala, to bi za mene bilo poražavajuće i ne bih imala volju za životom", rekla je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Sva tri muža su mi bili lepi muškarci. Sama sam ih birala. Izrodila sam lepe i pametne devojčice. Pomalo su i lude, ali to je na mene", priča pevačica. Ne kajem se ni zbog čega. Ne volim preterano da gledam unazad, zato što znam da ne mogu ništa da promenim. Izgubila bih energiju, snagu, vreme, a njih mogu da iskoristim mnogo kreativnije, lepše, mogu da usrecim ljude oko sebe.

- Stvari se uvek dešavaju onako kako treba, i ako je sve ovo trebalo da se desi, verovatno je to dobro za mene - smatra BekvaIčeva.

 

Na sledećoj strani pogledajte kako izgleda Katjina soba.

 

 Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalacfoto: Damir Dervišagić

Mala Katja Lazukić uživa u svom dečjem carstvu. Nataša je neretko fotografiše i snima, pa je tako učinila to i ovog puta dok se Katja šetkala po svojoj sobici.

 

Ovim je Nataša pokazala još jedan kutak svog doma:

 

1 / 2 Foto: Instagram Printscreen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

 

makonda-tracker