Svetlana - Ceca Bojković: Majsko venčanje u tajnosti

1
Slavna glumica Svetlana - Ceca Bojković krajem maja svoja osećanja prema diplomati Slavku Kruljeviću prenela je na viši stepen i sa svojim izabranikom razmenila bračne zavete
foto: Petar Đorđević, Press
foto: Petar Đorđević, Press

Svoju veru u pravu i iskrenu ljubav i činjenicu da za najdivnija osećanja nikad nije kasno, slavna glumica Svetlana - Ceca Bojković (63) otelotvorila je izgovaranjem bračnih zaveta sa svojim izabranikom, diplomatom zaposlenim u Ministarstvu inostranih poslova, Slavkom Kruljevićem (61).

Uprkos obavezama koje plodonosne i uspešne karijere oboma nalažu, jedna od najotmenijih dama sa ovdašnjeg područja i njen voljeni, uspeli su da se posvete jedno drugom i pažljivo odneguju svoje nežne emocije do stepena kada su postali neraskidivo povezani te je brak očekivana kruna njihovog odnosa.

Tajno venčanje bilo je objavljeno krajem maja u kući kumova budućih supružnika nadomak Beograda u društvu najbližih prijatelja, a čuvena umetnica i njen životni pratilac sa kojim izvesno vreme deli svakodnevicu pod zajedničkim krovom, odlučili su da tradicionalno razmene burme i obavežu se samo pred matičarem da će do kraja života biti zajedno i u dobru i u zlu.

- Nikada nisam volela da detaljišem o svom ljubavnom životu u javnosti, te vas molim da ispoštujete moju doslednost u toj želji - ljubazno je rekla gospođa Bojković čime nije ni potvrdila ni demantovala vest o svojoj udaji.

Inače, Svetlani je ovo treći brak, a svoju sreću sa Slavkom našla je sedam i po godina nakon smrti svog drugog supruga, dugogodišnjeg upravnika Ateljea 212 i pozorišnog reditelja Ljubomira - Mucija Draškića. Pre toga, bila je u braku sa pokojnim Milošem Žutićem sa kojim ima ćerku, takođe poznatu i popularnu glumicu Katarinu - Kaju Žutić.

Nikola Rumenić

makonda-tracker