velika tragedija

ADRENALIN MU JE BIO U KRVI: Ovako je Gru govorio o ŽIVOTU i STRAHOVIMA, a tragično je nastradao radeći ono što je NAJVIŠE VOLEO

0

Domaću javnost danas su potresle tragične vesti da je čuveni reper Dalibor Andonov Gru izgubio život

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Uz njegove pesme odrastale su generacije, a iza sebe je ostavio vanvremenske hitove. Vesti o njegovoj smrti tokom današnjeg dana potresle su čitav region, a javnost je još uvek u neverici.

 

Život je posvetio porodici, muzici, ali i ekstremnim sportovima koji su bili njegova velika strast.

 

Spletom nesrećnih okolnosti, život je izgubio upravo radeći ono što je najviše voleo -  tragično je nastradao kada je prilikom vožnje kajta upao u vodu.

 

Koliko je uživao u paraglajdingu i kajt surfingu svedočile su i njegove fotografije koje je često delio sa brojnim pratiocima putem društvenih mreža, ali i paparaco fotografije koje su svakog leta punile stranice domaćih medija. Naime, Gru je svako leto provodio na Adi Bojani, omiljenoj destinaciji ljubitelja ekstremnih sportova na vodi, a paparaci su iz godine u godinu bili u prilici da prate njegove aktivnosti na ovoj lokaciji.

 

Gru na Adi Bojani 2015. godine
Gru na Adi Bojani 2015. godinefoto: Dragan Kadić
Gru na Adi Bojani 2015. godine
Gru na Adi Bojani 2015. godinefoto: Dragan Kadić

Tokom gostovanja u emisiji "Talija" autorke i voditeljke Lune Lu, Gru je prošle godine progovorio o životu i strahovima, otkrivajući na koji način se bori sa njima.

 

- Život je prema meni sjajan, kao i ja prema njemu. To je uzajamno, mora tako, kao i u svakoj drugoj varijanti, mora da bude uzajamno inače ne funkcioniše - rekao je tom priliko Gru, a zatim priznao kako doživljava strahove i na koji način im se suprotstavlja.

 

- Gledam da se suočim sa strahom. Plašim se visine i onda odem i skočim iz aviona. Samo tako i nikako drugačije. Koji god strah da imaš moraš da se potrudiš da ga razbiješ, a za razbijanje tog straha potreban je neki adrenalin. Moji strahovi nisu previše značajni, nisu ništa sa čim ne mogu da se izborim - rekao je tada slavni reper.


 

 

 

makonda-tracker