Maraja Keri i Nik Kenon: Naša ćerka je već sad diva

0
Samo mesec dana nakon rođenja svojih blizanaca, pevačica Maraja Keri i njen suprug Nik Kenon primećuju da svako od njihovo dvoje dece ima već jasno izražen karakter

Slavna soul pevačica Maraja Keri i njen izabranik Nik Kenon smatraju da njihov sinčić Morokan Skot veoma podseća na svog oca, dok ćerkica Monro lagano kreće majčinim stopama.

- Moja ćerka je pravo dete svoje majke. Ona je već jedna prava mala diva, baš poput Maraje. Spava u istom položaju kao svoja mama. Kada nešto hoće, samo se zaplače i stavi do znanja da morate da je tretirate kao malo vode na dlanu. Šašavo je to što je moj sin isti ja, u potpunosti opušten i sa njim je mnogo lakše – ispričao je Kenon za blog PerezHilton.com.

Poznati reper otkrio je i da je Maraja svojevremeno za njega bila samo javna ličnost u koju je potajno bio zaljubljen i da su njih dvoje prvi put izašli tek nakon što su se dobro upoznali putem telefonskih razgovora.

- U početku nismo mogli da se viđamo pošto sam ja većinu svog vremena provodio u Los Anđelesu, dok je ona prebivala u Njujorku. Međutim, ubrzo smo postali nerazdvojni. Znate, ja sam oduvek znao da ću biti ludo zaljubljen u Maraju Keri. Sviđala mi se još dok sam bio dete. Čim sam dobio priliku, morao sam da joj stavim do znanja da mi se dopada. Znao sam da moram da budem uporan i na kraju mi je uspelo da se povežem s njom. Kada god nismo mogli da budemo zajedno, komunicirali smo telefonom. Znao sam da je to prava stvar. Zamislite samo, razgovarali bismo i po šest sati telefonom. U to vreme smo bili poput gimnazijalaca – prisetio se Nik.

makonda-tracker