neverovatno

OSTAVILA MUŽA I SINA, PA OPET ZAVRŠILA NA METI OGORČENIH: Megan optužena da je NJOJ DONELA NESREĆU!

0

Vojvotkinja od Saseksa i jedna od najboljih teniserki sveta već su godinama bliske prijateljice, a odnos nije zahladneo ni nakon što se Megan preselila u Veliku Britaniju.

 Megan Markl
Megan Marklfoto: Profimedia

Serena je uz nju bila na svim najvažnijim životnim događajima, a Megan ne propušta da joj se zahvali na takvoj podršci kad god može zbog svojih kraljevskih obaveza.

 

Tako je Megan na 2 dana ostavila supruga, princa Harija, i njihovog sina Arčija kako bi odletela u Njujork da podrži Serenu u ženskom finalu US Opena koji na kraju nije osvojila, jer je izgubila od 19-godišnje kanadske senzacije Bjanke Andresku.

 

I dok su Britanci ponovo ljuti na ionako dovoljno omraženu vojvotkinju, jer je ponovo otišla u SAD, Megan je sve vreme na tribinama bila odlično raspoložena i zdušno bodrila prijateljicu.

 

Ubrzo nakon poraza, deo Sereninih obožavalaca optužio je vojvotkinju kako joj ona nosi nesreću, te joj javno uputili apel da više ne dolazi na njene mečeve, jer uvek izgubi kad je ona na njima.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

"Megan nosi nesreću. Najpre Vimbldon, sad US Open, to nije slučajnost", samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.

 

Šuška se i kako je Megan jako nostalgična za američkim načinom života i karijerom koju je imala, te da joj je dosta strogih pravila koja joj nameće palata.

 

 

makonda-tracker