Robi Vilijams: Nivo mojih muških hormona je kao u stogodišnjeg starca

0
Pripremajući se za nastupe sa ponovo okupljenim boy bendom Take That, slavni pop star Robi Vilijams podvrgava se veoma radikalnim tretmanima za očuvanje dobrog izgleda

U želji da prevaziđe osećaj letargije i poboljša svoje opšte zdravstveno stanje, tridesetsedmogodišnji Britanac Robi Vilijams imao je nameru da se podvrgne kurama ubrizgavanja humanog hormona rasta (HGH), ali je pevačev tim medicinskih stručnjaka došao do zaključka da njegovi problemi zapravo proističu iz nedostatka hormona koji podstiču muški polni nagon.

- Otišao sam kod lekara kako bih primio injekcije HGH-a. To je ono što uzimaju oni stariji momci koji imaju šezdeset godina, a izgledaju dvadeset godina mlađe, pošto im se uzimanjem ovih hormona poboljšava zdravlje, memorija, ali i njihova koža i kosa izgledaju znatno lepše. Iako sam znao da ovi hormoni mogu da uzrokuju rak, bilo mi je svejedno, tako da sam ipak prelomio i rešio da hoću da se podvrgnem tretmanu. Otišao sam kod jednog holivudskog doktora koji mi je nakon obavljenih analiza krvi rekao Nije tebi potreban HGH. Nivo tvog testosterona je kao kod jednog stogodišnjaka. Odjednom je sve počelo da dobija na smislu. Doživeo sam pravo otkrovenje – ispričao je Robi.

Slavni pevač prošlog avgusta venčao se sa manekenkom turskog porekla Ajdom Fild i siguran je u to da će joj ostati veran bez obzira na sva iskušenja koja bi mogla da iskrsnu pred njim.

- Pravo da vam kažem, mislim da nikada ne bih mogao da prevarim Ajdu, jer ne želim da joj slomim srce. To je poslednja stvar na svetu koju bih uradio. Upoznao sam Ajdu, zaljubio sam se i to je to. Čini mi se da pravila nisu postavljena kako bi trebalo. Ljudi se j*** van braka, van svojih veza, a to verovatno znači da smo stvoreni da se j****. Sve to u vezi sa brakom kao institucijom je jedna velika glupost i izmišljotina. – smatra Vilijams koji će u septembru lansirati svoju prvu modnu kolekciju muške odeće inspirisanu stilom njegovog dede.

Popularni superstar trenutno se nalazi na turneji sa ponovo okupljenom grupom Take That i priznaje da se odlično zabavlja družeći se sa svojim dobro znanim timom koji čine Džejson Orindž, Hauard Donald, Geri Barlou i Mark Oven.

- Publiko u Sanderlendu, bili ste divni. Ovo je za sada najbolji koncert od četiri koliko smo ih održali. Mislim da se nikada u životu nisam tako dobro zabavljao na sceni. Momci i ja smo oduševljeni načinom na koji ste nas primili. Volimo vas i hvala vam puno – napisao je pevač na svom zvaničnom sajtu.

U pauzama između koncerata, Robi Vilijams i Gari Barlou vredno rade na komponovanju novih pesama za naredni album koji će uskoro izdati.

- Obožavam da radim sa Garijem. On uvek tačno zna kako bi ja trebalo da zvučim. Imao je viziju da napravimo album koji će biti u Lenon – Mekartni maniru. To je njegova velika ideja, da snimimo pravu, klasičnu ploču. U ovom trenutku tu smo samo on i ja koji radimo na završetku albuma. Uživam u svemu, volim svoje prijateljstvo s njim. Volim to što me tretira kao da sam mu ravan. Gari nije sklon tome da se previše uzbuđuje oko stvari. Ja sam taj koji je emotivac. On je čvrst, ja sam nepouzdan. On privodi stvari kraju, dok ja to izgleda ne umem – ispričao je Robi.

Poslušajte najnoviji singl grupe Take That, pesmu Love Love:

makonda-tracker