E, OVO JE PRAVI DŽONI

NAKON OPTUŽBI BIVŠE ŽENE, GLUMAC JE IZGLEDAO POPUT BESKUĆNIKA: Sada se pojavio u Veneciji, kao pravi ZAVODNIK i gospodin! (FOTO)

0

Publika se oduševila kako izgleda 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Holivudska zvezda i zavodnik Džoni Dep juče je bio najveća zvezda na crvenom tepihu u Veneciji. Glumac se pridružio kolegama povodom promocije novog filma "Waiting for the Barbarians" u kojem tumači glavnu ulogu.

 

Džoni Dep (56) je poslednjih godina negovao zapušteni izgled u javnim nastupima. Najčešće se pojavljivao sa crnom senkom i kreonom oko očiju. Neretko je bio neobrijan, obučen kao da je tek ustao iz kreveta i nije video šta je navukao na sebe.

 

foto: Profimedia

 

Neobično ponašanje glumca u intervjuima i negativne reakcije njegovih kolega i koleginica, naročito Džesike Čejnstin koja je osudila izjavu glumca da ima bubicu u uvetu na snimanju filmova jer ne može da zapamti tekst, stvorili su negativnu auru oko nekadašnjeg zavodnika.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

 

Džoni Dep posle sakndala sa bivšom suprugom Amber Herd koja ga optužila za zlostavljanje nije bio u dobroj formi i izgledao je neugledno.

Situacija se promenila jer se Džoni na Venecijanskom filmskom festivalu pojavio očešljan, ispeglan i obrijan. Samo je to trebalo da uradi da bi konačno izgleda kao pre pet godina.

 

foto: Profimedia

Džoni Dep u plavom odelu i beloj košulji je izgledao kao pre nego što stvari u privatnom životu krenule nizbrdo. Kritičari su dobro reagovali na njegov novi film, a modni kritičari su se zahvalili bogu što se konačno doveo u red.

 

 

 

makonda-tracker