kraj

REPERU NE CVETAJU RUŽE U BRAKU: Džala Brat se RAZVODI, supruga ga napustila pre mesec dana!?

2

Počela je da sumnja u njega

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Alma Ikanović navodno je pre mesec dana napustila supruga Jasmina Fazlića, poznatijeg kao Džala Brat, jer nikad nije bio tu, a i sumnjala je da je vara, kaže izvor.

 

Naime, popularni Džala Brat navodno se razišao se pre mesec dana sa suprugom Almom Ikanović Fazlić, a iako još nisu zvanično razvedeni, trenutno se čini da od pomirenja nema ništa. Džala je izbrisao sve fotografije sa ženom sa društvenih mreža, a Alma više nije mogla da podnese život koji je Džala počeo da vodi kada je postao popularan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jala Brat (@jalabrat) on

 

"Alma i Džala su se verili u novembru 2015. godine, a venčali u avgustu 2017. Bila je to velika ljubav, ali je na sve dosta uticalo to što je Džala sad stalno sa Bubom Korelijem na nastupima i što skoro nikada nije kod kuće. Ona više nije mogla da bude u braku s njim jer on stalno putuje i nema vremena za nju." - otkriva dobro obavešteni izvor i dodaje da je Alma imala još briga na pameti.

 

"Sumnjala je i da je vara, ali nije imala dokaza. Ipak, kad žensko oseti, to je uglavnom tačno. Sve u svemu, rastali su se, ali nisu još predali papire advokatu. Više nisu zajedno, on je obrisao sve fotografije s njom sa društvenih mreža, a kako stvari sada stoje, teško da će se pomiriti", tvrdi izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jala Brat (@jalabrat) on

 

 

 

makonda-tracker