uživali su

DEČKO ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ PROSLAVIO 30. ROĐENDAN: Ovako je izgledala žurka Đorđa Kuljića, a NIKO nije znao da mu je BAŠ OVA DAMA NAJBOLJA DRUGARICA! (FOTO/VIDEO)

7

Đorđe Kuljić napunio je 30 godina i napravio pravo slavlje, kom je prisustvovala i porodica njegove devojke.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Na glamuroznoj proslavi 30. rođendana Đorđa Kuljića, dečka Anastasije Ražnatović, pojavila se i njena majka Ceca.

 

foto: Instagram Printscreen

 

Naime, Đole je u jednom prestoničkom restoranu okupio veliki broj prijatelja, a Ceca je sa Anastasijom i sestrom Lidijom Ocokoljić stigla među prvima!

Ceca je bila veoma raspoložena i uživala je sa gostima. Jednostavno je blistala! Anastasija se nije odvajala od svog dečka Đoleta. Cele večeri su se grlili, vidi se da je njihova ljubav nikad jača! Kako je vreme odmicalo, raspoloženje je bilo sve bolje i bolje", kaže izvor i dodaje da su pevači koji su pevali napravili vrhunsko veselje.

Saša Matić je bio glavni pevač, koji je sve digao na noge. Aleksandra Mladenović i Uroš Živković takođe su zabavljali goste i napravili odličnu atmosferu!"

Nakon nekog vremena, mikrofon je uzela i Anastasija, koja je za svog voljenog i ostalo društvo otpevala njenu hit pesmu "Rane", a ubrzo i numeru svoje mame "Ja ću prva", kao i pesmu Ane Bekute "Treba vremena i vremena".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on

 

Na sledećoj strani pročitajte koja poznata dama je njegova najbolja drugarica!

 

makonda-tracker