RAZVODI

NIJE IM BILO SUĐENO DA OSTANU ZAJEDNO: Ovo su poznate ličnosti sa domaće scene čiji su se BRAKOVI brzinom svetlosti RASPALI! (FOTO)

1

Svako je krenuo svojim putem

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznate ličnosti sa estrade imale su turbulencije u ljubavi, pa su se tako brakovi veoma brzo završavali razvodom.

 

Neki nisu potrajali na mesec dana, a iako su parovi tvrdili da se "ludo" vole, ipak nisu sačuvali zajednicu.

 

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić

 

foto: Marina Lopičić

Danijel Alibabić je Jovanu Nikolić upoznao u rijaliti programu "Farma". Njih dvoje su tvrdili kako su zaljubljeni, a razišli su se nakon nešto više od tri meseca zajedničkog života. Jovana je u svom saopštenju upućenom medijima rekla kako je Danijel homoseksualac, dok je on za nju govorio da je divljakuša bez manira.

 

Ognjen Kajganić i Aleksandra Jeftanović

 

foto: Damir Dervišagić

Rukometaš i voditeljka tokom dve godine braka toliko su retko bili u javnosti da njihove zajedničke slike skoro i da nema. O razlozima razlaza nisu ni govorili, a okruženje je okrivilo njihovu čestu razdvojenost zbog karijera.

 

Dunja Ilić i Saša Grujić

 

foto: Zorana Jevtić

 

Pevačica je šokirala domaću javnost kada je objavila da se udala za Sašu Grujića iz Vranja, za kog niko do tada nije čuo. U roku od nedelju dana od kako je upoznala Sašu Dunja se verila, u narednih mesec dana ona se udala, a razvela se nakon mesec i po dana braka.

 

Leontina i Filip Pat

 

foto: Dragan Kadić

Tromesečna veza između pevačice Leontine i violiniste Filipa Pata 2009. godine krunisana je brakom, ali je 2012. godine brak već okončan.

Glasine da u njihovom braku postoji dosta problema kružile su stalno medijima, ali su ih pevačica i violinista često demantovali. Kao jedan od razloga za kraj ovog braka mediji su navodili i Filipovu potencijalnu vezu sa pevačicom Saškom Janković.

 

Goca Tržan i Ivan Marinković

 

foto: Damir Dervišagić

Pre par godina Goca je okončala četvorogodišnji brak sa Ivanom Marinkovićem. Nakon razvoda Marinković je izjavljivao da je prekinuo svaku komunikaciju sa bivšom suprugom, dok je pevačica bivšem partneru zamerala da njihov razlaz zloupotrebljava kako bi prikupio medijsku pažnju.

 

 

 

 

 

makonda-tracker