Srđan Žika Todorović u spotu grupe Skroz

0
Spot za pesmu Amerikanac sniman je u Sarajevu i jedanaesti je u karijeri sarajevske grupe Skroz, a glavnu ulogu u njemu igra poznati beogradski glumac Srđan Žika Todorović. grupa Skroz održaće koncert u Beogradu 10. juna u Domu omladine

Adnan Šaran objašnjava kako je do saradnje s poznatim beogradskim glumcem Srđanom Žikom Todorovićem došlo na veoma jednostavan način.

- Sa Srđanom smo se sreli kada smo nastupali na koncertu grupe Letu štuke u Budvi. Došao je ne znajući ništa o našem bendu. Tada je dobio naš materijal, počeo slušati pjesme i stalno nas zivkao da pita Šta vam ovo znači?. Prošle godine bio je gost na našem koncertu i tada smo se veoma zbližili i postali baš dobri prijatelji. Kada smo snimili pesmu Amerikanac i pogledali malo scenario spota, prva osoba koja nam je pala na pamet za ulogu u videoklipu bio je upravo Žika – priča Šaran i naglašava da je glumac bez problema pristao da glumi u spotu i ulogu, naravno, savršeno odradio:

 - Žika je neverovatan! – zaključio je frontmen grupe Skroz.

Pesma Amerikanac predstavlja osvrt na aktuelni svetski poredak.

- Prikazujemo sliku definitivne pobjede kapitalizma nad socijalizmom, ali sve to, naravno, kroz ljubav. Dosta mojih pesama, da ne kažem skoro sve, govore o ljubavi, a i sam sam takav – kaže Adnan Šaran, frontmen grupe Skroz.

Grupa Skroz održaće koncert u petak, 10. juna od 21 čas u sali Amerikana Doma omladine Beograda.

Pogledajte spot za pesmu Amerikanac u kojem glumi Srđan Žika Todorović:


makonda-tracker