Anabela ponovo pred matičarem

0
Za potrebe snimanja spota za duetsku pesmu s Mirkom Gavrićem, popularna pevačica još jednom je obukla venčanicu i stala na ludi kamen

Anabela i Mirko, koji su već uspešno sarađivali i prošle godine snimili slušanu pesmu Nije do nas, ovoga puta snimali su spot za pesmu Paparazzi, koju su nedavno premijerno izveli u emisiji Ognjena Amidžića. Scene venčanja su snimljene u vili Jelena.



- Ovo je jedan od najskupljih i najozbiljnijih spotova. Planirano je snimanje u sedam radnih dana, veliki broj statista, glumaca i uopšte tehničkog osoblja koje je bilo zaduženo da sve teče kako treba. Jako je naporno provesti dan od ranih jutarnjih sati pa sve do kasno u noć pred objektivima i biti nasmejan, ali kada imate ekipu koju smo imali Anabela i ja ništa nije teško!

Tačno je da se danas desilo venčanje, ali naravno samo u svrhe spota. Anabela i ja se neizmerno volimo ali se ta ljubav meri onom kao izmedju sestre i brata. Mediji su jako zainteresovani za ceo projekat s obzirom da smo napravili sjajan posao sa pesmom. Jedva cekam premijeru ovog muzičkog filma! - otkrio je Mirko za portal Opera-17.

 

Pogledajte kako je izgledalo prvo javno izvođenje ove numere:


 

makonda-tracker