JASAN STAV

ANA BI TREBALO DA IMA JOŠ DECE DOK JE MLADA: Darko Lazić progovorio o bivšoj supruzi, pa onda priznao šta misli o svojoj NOVOJ IZABRANICI!

0


Iako nije u sjajnim odnosima sa bivšom suprugom Anom Sević, folk pevač Darko Lazić iznenadio je sve novom izjavom o nekadašnjom ljubavi sa kojom ima ćerkicu Lorenu.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Darko je istakao da je presrećan što je dobio drugo dete sa novom izabranicom Marinom, kao i da to isto želi i Sevićki i njenom partneru.

 

- Trebalo bi i Ana da ima još dece sa Danijelom, oni su u prilično lepim godinama, treba da imaju dece, dok su mladi još - rekao je pevač u emisiji “Ekskluziv“ i objasnio:

 

- Dosta me promenilo sve ovo što mi se izdešavalo, sad vodim neki miran život, trebalo je to i ranije da radim, ali dobro, svi moramo da prođamo te lude dane.

 

Inače, pevač ne krije da mu je omiljeni hobi pecanje, a upravo pored reke ga je ekipa emisije "Ekskluziv" i snimila. Dok je držao štap u rukama se i našalio:

 

- Čekam neku ribu da mi dođe da se malo opustim. Mislim na šarana, ne mislim ovako. Mali mi je mamac pa ne mogu tako lako da upecam ribu. Bolje su nego ove kopnene, zdravije su. Slagao bih kada bih ti rekao da me ribe ne zanimaju, ove rečne. Ali kopnene, imam najbolju ribu pored sebe, tako da - ne!

 

 

makonda-tracker