vrlo neobično

ODLUČILA SE NA ODVAŽAN KORAK O KOME SVI PRIČAJU: Jelena Đoković će uraditi NEVEROVATNU stvar sa sopstvenim majčinim mlekom! (FOTO)

13

Njena odluka mnoge je inspirisala, ali nekima se nije dopala!

Jelena Đoković
Jelena Đokovićfoto: Profimedia

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića, došla je na vrlo neobičnu ideju. Naime, ona je rešila da prethodno zamrznuto majčino mleko upotrebi za izradu novih sapuna i kozmetike.

 

Jelena je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je napisala kako se odlučila da ovo učini nakon višemesečnog odsustvovanja od kuće.

 

foto: Instagram Printscreen

Vratila sam se kući nakon što sam putovala nekoliko meseci i pronašla sam ova zaleđena pakovanja mleka. Dani i noći su bili potrebni za ovo i ne mogu da verujem da ih nisam iskoristila. Sada svi govore da je rok prošao i da bi trebalo da bacim ovo, ali prosto ne mogu. Srećom, sada sam ohrabrena idejom da mu nađem drugu svrhu korišćenja - za sapun, kupku ili kozmetiku", napisala je Jelena.

Ovu njenu odluku ispratili su i uticajni britanski mediji, a ostaje da se vidi da li će se Đokovićeva supruga oglašavati po ovom pitanju ponovo.

 

 

makonda-tracker