susedi pričaju

DOSELILA SE U NOVI KRAJ I OPET PODELILA MIŠLJENJA LJUDI: Komšiluk Lune Đogani razvezao jezik o njenom ponašanju!

0

Komšije rijaliti zvezde kažu da se privatno uopšte ne doteruje, ali mnogi hvale i njenu galantnost na novcu

Luna Đogani
Luna Đoganifoto: Sonja Spasić

Pobednica “Zadruge 2” i pevačica u usponu Luna Đogani od izlaska iz rijalitija živi u jednom elitnom naselju u Novom Beogradu, a njene komšije imaju oprečna mišljenja o njoj. Dok je jedni hvale i govore da je galantna, drugi je kude i zameraju joj na izgledu.

Luna je naš redovan gost. Dolazi kod mene bar jednom mesečno na sređivanje noktiju. Radim joj klasične stvari, pedikir i “frenč”. Strpljiva je, ljubazna i fina. Pozitivna je veoma, uvek nasmejana i dobro raspoložena. Dolazi i sa majkom Anabelom, ali i sa Markom Miljkovićem. Uvek ostavi bakšiš - kaže Ivona, a potom otkriva kakva je njena veza sa Markom van očiju javnosti: "Ne znam šta se piše po novinama, ali njih dvoje deluju skladno i srećno. Stalno sede ispred salona sa Ilijom, lepo se druže i sve protiče u lepoj atmosferi", rekla je kozmetičarka koja radi u Luninom komšiluku.

u ovom naselju živi luna
u ovom naselju živi lunafoto: Kurir

Radnica iz poslastičarnice koja se nalazi tik do salona takođe ima lepo mišljenje o Đoganijevoj.

Luna je moj čest posetilac. Stalno sede ona i Marko tu ispred salona koji drži njen drug, pa često svrate i kod mene. Kupuju kolače i kafu, a najviše sladoled. Fini su, ljubazni i ponašaju se kao sav običan svet", rekla nam je ona.

Konobarica iz obližnjeg kafića je bila raspoložena da priča o rijaliti zvezdi.

Ona dolazi stalno kod nas, nekad sa Anabelom, nekad sa Markom. Fini su gosti, nismo imali sa njima nikakvih problema. Uglavnom piju kafu, alkohol nisu naručivali do sada. Moram da priznam da su galantni i da ostavljaju dobar bakšiš", priča nam ljubazna devojka i dodaje da su stvarno normalni i prizemni ljudi.

Još mišljenja komšija na sledećoj strani!

 

makonda-tracker