Bila je istraumirana i uplašena

SUSRET KOJI JOJ JE PROMENIO ŽIVOT: Čim je videla Arkana, Ceca je znala da će mu biti ŽENA, a evo kako su se UPOZNALI

3

Ljubavna priča Svetlane Cece Ražnatović, tada Veličković, i Željka Ražnatovića Arkana počela 1993. godine u jednom restoranu.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Mnogi ne znaju gde je Ceca prvi put videla Željka.

 

- Bila sam u Nemačkoj i banzinskoj pumpi kupila "Plejboj" gde sam videla čoveka svog života. Naletela sam na intervju sa Željkom Ražnatovićem. Nisam razumela šta piše, samo sam zurila u njegovu fotografiju jer mi se jako dopao. Bio je to najmuževniji i najzgodniji muškarac kog sam ikada u životu videla. Pomislila sam: "To je dakle taj Arkan!" Jedino o čemu sam razmišljala jeste kako bih volela da sam žena takve muškarčine - rekla je Ceca jednom prilikom.

 

foto: Youtube Printscreen

Sudbonosni trenutak između Cece i Arkana dogodio se 2. novembra 1993. godine u hotelu "Interkontinetal". Ceca je bila žena u koji se Ražnatović zaljubio na prvi pogled.

 

- Onda je stigao poziv od menadžera Baneta Stojanovića da zajedno sa Džejom i Oliverom Mandićem pojavim u Erdutu. Za vreme smotre smo sedeli sa strane i čekali da počne. Snimila sam ga na stotinak metara. Stajala sam do nekog generala i prokomentarisala: "Uh, kakvo mače! Ko je ovaj tip? Bruka kako izgleda! Čovek samo što se nije šlogirao. "Da li si ti normalna? To je komadant" Kad nas je Oliver upoznao, Željko je rekao: "Jesi li ti ta zvezda koju ja redovno šišam? Bila sam istraumirana, uplašena. Ušeprtljala sam se - pričala je Ceca.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker